من همچین مشکلی ندارم
اما ممکنه مشکل از کارت گرافیکتون باشه
مدل باقی قطعات هم بنویسید
من همچین مشکلی ندارم
اما ممکنه مشکل از کارت گرافیکتون باشه
مدل باقی قطعات هم بنویسید
Monitor: Asus VX239H GPU: MSI GTX 750Ti OC 2GB MB: Gigabyte H97-Gaming 3 CPU: i5-4460 @ 3.20 RAM: Crucial Ballistix 2*8GB 1866SSD: Samsung Evo 850 120GB HDD: WD 1TB Black Caviar + WD 1TB Green Caviar + Seagate 2TB Baracuda PSU: Green GP685B
|
یعنی با ASCR Mode روشن، اون فایل رو اجرا کردید؟ ۱۰۰٪ مطمئنید که ASCR روشن بود؟ و وقتی اون آدرس رو در حالت فول اسکرین اجرا کردید مانیتور خاموش نشد؟؟؟ ببینید اینکه FULL SCREEN باشه مرورگرتون خیلی مهمه. چون برای من تا وقتی که full screen نشه هیچ مشکلی نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور شما تنها فرقی که با مال من داره اینکه ۱ اینچ بزرگتره :D - البته منم روی این قضیه گرافیک هم یه خورده مشکوک هستم. برسی میکنم تا ببینم مشکل از گرافیک هست یا نه، نتیجه رو اعلام خواهم کرد.
=====
توضیحات اضافه تر :
توی فیلم های سینمایی وقتی صحنه یه دفعه سریع میشه مثلا یه دفعه دوربین روی بازیگر زوم میکنه، مانیتور صفحه اش برای چند لحظه تاریک میشه (اینطور نیست که آرم ASUS بیاد.. منظورم اینکه مانیتور خاموش نمیشه بلکه به آرامی صفحه سیاه میشه و دوباره بر میگرده - برای ۱ - ۲ ثانیه)
SajjadKhati (06-08-15)
همه ی این چیزا رو رعایت کردم که گفتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم برای استفاده ی خودم ، ASCR رو فعال نمیکنم و نمیدونم چیه
گارانتی هم هر چی روی برگه اش نوشته باشه هست نه چیزی که فروشنده بگه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks