برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_safari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_safari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزیز لطفا از ایجاد پست های پشت سر هم در یک زمان خودداری کنید .. میتونید همه این نوشتار هارو توی یک پست زد .. بریم سر موضوع .. شما منبعی دارید که بتونیم قانع بشیم که میشه با ویژوال استودو بدون دات نت برنامه نوشت ؟ من که فکر نمیکنم بشه و یا دارم اشتباه میکنم .. چون در موقع نصب ویژوال استودیو سیستم دات نت نداشته باشه خودش نصب میکنه .. در ضمن شما توی سی شارپ یه فرم خالی رو بسازید ( بدون استفاده از توابع کتابخانه ای و یا متدهای دیگه ) و ببرید روی یه سیستمی که دات نت نداره .. اجرا نخواهد شد ... البته بدون ویژوال استودیو میشه برای دات نت برنامه نوشت .. خودتون تست کنید .. البته من اینجا یه برنامه پیدا کردم که میگن میشه بدون نصب دات نت میشه اجرا کرد نمیدونم راسته یا نه : http://www.4shared.com/file/56185021...PostBuild.htmlبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_safari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks