AMD>INTEL (06-08-14), aryaiee (07-08-14), ehsan1377 (06-08-14), JiMmY.j (06-08-14), KOOROSH K (06-08-14), Morteza.m1371 (06-08-14), nima_hl (06-08-14), SajjadKhati (08-08-14)
از عنوان تاپیک جا خوردید ؟ حتما میگید که چنین چیزی امکان نداره ولی اگه تا آخر این متن رو بخونید نظرتون عوض میشه. Broforce همون بازی 300 مگابایتیه که لذتی چند برابر بازی های گرافیکی و حجیم امروزه رو داره. اگر شما توی دهه 60 به دنیا اومدید این بازی میتونه تجدید خاطراتی برای شما باشه چون هم گرافیک بازی و هم شخصیت های بازی مربوط به همون دوره هست. اولین مرحله بازی ، شما در نقش Rambo بازی میکنید که رفته رفته با آزاد کردن زندانی ها شخصیت های بیشتر رو آنلاک میکنید.توی این بازی 8 بیتی ، همه چیز تخریب پذیره ! از خاک زیر پاتون تا هر چیزی که دور و اطرافتون هست. این رو جدی دارم میگم اگر این بازی رو دو نفره بازی نکنید واقعا لذت بازی از دستتون رفته ! در قسمت Level Editor هم میتونید مراحل دلخواه خودتون رو بسازید که علاوه بر اینکه میتونید اون ها رو خودتون بازی کنید ، میتونید در شبکه Steam در اختیار دیگران هم بذارید.با توجه به اینکه بازی هنوز به مرحله فاینال نرسیده و در حال گذروندن مراحل بتا هست ، هر چند وقت یکبار آپدیتی برای این بازی منتشر میشه که شامل مراحل و شخصیت های جدیده. نگران نباشید لینکی که در آخر گذاشته شده شامل آخرین آپدیت این بازیه. و در آخر اگر حوصلتون از خشکسالی بازی ها در این تابستان سر رفته این بازی به شما پیشنهاد داده میشه.
لینک دانلود مستقیم این بازی
لینک دانلود تورنت این بازی
تصاویر این بازی :
AMD>INTEL (06-08-14), aryaiee (07-08-14), ehsan1377 (06-08-14), JiMmY.j (06-08-14), KOOROSH K (06-08-14), Morteza.m1371 (06-08-14), nima_hl (06-08-14), SajjadKhati (08-08-14)
|
آره بازی باحالیه گرچه بازی نکردم اما دیدم گیم پلی اش رو (راستی این که 60 مگابایته مثل اینکه؟). من بازی کم حجم که نسبتا جدید هم باشه Papers, Please الان به ذهنم میاد پیشنهاد می کنم.
اوه راستی Broforce هنوز رسما عرضه نشده و در حالت Early Access هست (در مرحله آلفا یا بتا هست) اما نسخه نهایی هم حجمش فکر نکنم چندان فرقی بکنه اما محتویاتش شاید D:.
بله حجم فایل ستاپ 60 مگ و بعد از نصب ، حجم بازی به 300 مگ میرسه. همونطور که خودت گفتی و خودم گفتم بازی در مرحله آزمایشی هست و هر ماه یک اپدیت که شامل مراحل و شخصیت های جدید هست برای بازی منتشر میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه سازنده همین بازی قراره یک بازی که از فیلم The Expendables الهام گرفته با نام The Expendabrosمنتشر کنه !
آهان بعد از نصب میشه 300. Papers, Please اما بعد از نصب هم حجمش خیلی کمه. فکر کنم طرفای 30 مگابایت باشه. نخوندم اون بخشی که نوشته بودی بتا اینارو یهو قبل پست زدن این بتا اینا یادم اومد گفتم بگم P: حالا تایید جداش ضرری نداره واسه اونایی که مثل من متن رو کامل نخوندن D: اینم لازم به ذکر هست که استیم تقریبا هیچ مسئولیتی در قبال Early Access های استیم نداره یهو اگه دیدید نسخه نهایی یه چیز بی ربط تحویل دادن (که بعید هست کلا میگم مثلا Rust یکی دیگه از بازی های Early Access هست که یهو تغییرش دادن) تعجب نکنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد اهل فیلم های Expendables نیستم که برام مهم باشه Expendabros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 08-08-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks