دوستان من سیو بازی gta4 رو تو کجا باید بریزم؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من سیو بازی gta4 رو تو کجا باید بریزم؟؟؟؟؟؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدHTML Code:Windows XP = C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\HTML Code:Windows Vista = C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
سلام دوستان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در بازی سایلنت هیل 5 ( بازگشت به خانه ) اونجایی که باید عروسک اسکارلت رو بکشیم و اون کلید لعنتی رو بگیریم گیر کردم و هر چقدر میله رو می کنم پس گردن عروسک نمیمیره !!!
لطفا ً یکی سیو این قسمت رو از اولین سیوپوینت برام آپلود کنه تا با دعای خیر بنده، خیر دنیا و آخرت نصیبش بشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین آخرین و بهترین پچ مربوط به بازی pes2010 رو هم هرکی داره بذاره .
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد که تغییر حالت داد 4 دست و پا رفت نباید زیاد باهاش روبه رو بشی صبر کن می ره بالای سقف بعد می خواد بپره روت جا خالی که بدی می افته زمین اونوقت باید بزنی چند دفعه تکرار بشه می میره راستش بخوای منم اینجا اعصابم خیلی خورد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
molana (11-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks