مال ما رو پیدا نکردی هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
yes...............
مال ما رو پیدا نکردی هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
ورژن بازیتونم بگید .
برای S.T.A.L.K.E.R.: CLEAR SKY سایت CheatHappens گذاشته Mega Trainer هاشو ولی متاسفانه مخصوص Unlimited Members هست ، من دارم اکانتشو ولی نمی تونم بزارم ، Trainer هاش از نظر امنیتی فوق العاده قوی هستند . باید منتظر بمونید که Public Release Date اش فرا برسه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Overclocker (05-10-08)
باید توی یکی از قسمت های زیر باشه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
My Documents
C:\Documents and Settings\your user name\Application Data
یا مکانی که بازی نصب شده که یک پوشه با نام Save یا Save game داره.
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن بازی هم 1.5.0.4 هست .
و تا کی باید صبر کنیم ؟
من Strategy Guide بازی رو دارم اگه خواستید بگید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب این بدرد چی میخوره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم توضیح بده ؟
یعنی اینکه چی کار بکنی تا راحت مراحل بازی رو رد کنی...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Overclocker (05-10-08)
نه قربانت نمیخوام مگر اینکه فارسی باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به درخواست آقا مهدی:
سیو بازی کرایسی مرحله ی Lost Paradise
جایی که سیو رو باید کپی کینین:
*XP* 'C:\Documents and Settings\*Your user*\My Documents\My Games\Crysis\Savegames'
*Vista* 'C:\Users\*Your user*\Documents\My Games\Crysis\Savegames'
آخرین ویرایش توسط Quick در تاریخ 09-10-08 انجام شده است
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks