پروین جان این کرک های موجود برای بازی ( دو تا کرک هست یکی فایل اجرایی یکی ایمیج )
فقط فراموش نکن ، فایل رهنما رو بخون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.
من از boystem بازی FUEL رو خریدم اما نمیتونم سیو کنم!!!!میگن ایراد از کرکش هست.میشه یه کرک خوب لطف کنید؟؟؟
این جور که شنیدم تو سایت boystem هم هست کرک سالمش اما من چیزی ندیدم!!!اگه از اونجا پیدا کردین که چه بهتر...
هر چی گشتم جایی که درخواست کرک بدم پیدا نکردم این تایپک رو زدم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
پروین جان این کرک های موجود برای بازی ( دو تا کرک هست یکی فایل اجرایی یکی ایمیج )
فقط فراموش نکن ، فایل رهنما رو بخون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (08-08-09), Quick (08-08-09)
ممنون.اما نفهمیدم پوشه ایمیج رو باید چه کارش کنم.توضیح میدین؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
IMAGE رو با DAEMON TOOLS باید باز کنید .
من این برنامه رو ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حجمش چه قدره؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
پوشه ایمیج رو اول کاریش نداشته باشی اون فایلها رو کپی کن اگر نشد با اینیج دست به کار شو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من بازی Age of Empires III - The Asian Dynasties رو دانلود کردم اما کرکش رو نتونستم پیدا کنم !
ممکنه مه کرکش رو برام بذارید ؟
اگه کرک Age of Empires III - The WarChiefs دارید , اون رو هم اطفا بزارید ...
مرسی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks