MicroSystem (31-08-09)
سلام
جدیدترین پچ فیفا 09 نقل و انتقالات رو میخواستم 2..3 تا پچ نصب کردم هیچکدومش نبود قدیمی بودن
آخه ناسلامتی ابرا رفته بارسلونا اتوو اومده اینتر کاکا و رونالدو رفتن رئال!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (31-08-09)
|
اگه فقط واسه 4 تا بازیکن میخای خودت جابه جا کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behnid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگه 1یا2ماه صبر کنی FIFA 10 میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
behnid (01-09-09)
وا اینجوری که نمیشه 5..6 تا بازیکن خریدن هر کدوم به خاطر رفتن یه ستاره الکی که نیس! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدی یکی دو ماه دیگه 10 میاد؟ یعنی باید به فکر گرافیک کارد باشیم؟ من که گرافیکم آنبرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگفتن چه گرافیکی میخواد؟
من یکجا دیدم که گفته بود 2 oct میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته هر سال بعد از تمام شدن فصل نقل و انتقالات سری جدید میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behnid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم فقط یه پچ میده اونم واسه نقلو انتقالات زمستانیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لحاظ گرافیکی زیاد پیشرفت نکرده البته تا اونجا که من شنیدم (حداکثر 20%) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
behnid (01-09-09), Persiastore (01-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks