ashkan.h (24-09-10)
سلام دوستان یه بازیه قدیمی و دوست داشتنی هست که من خیلی دوسش دارم خیلی وقته دنبالش هستم ولی گیر نمیاد گوگل رو زیرو رو کردم ولی نبود یعنی بود کرک نداشت و 60 دقیقه وقت داشت میخواستم ببینم اگر کسی از دوستان داره اینجا بزاره ازش ممنون میشم.
با تشکر میلاد
اسم کامل بازی : Little Bombers Returns
ورژن : 1.7
این هم یه عکس از داخل بازی :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (24-09-10)
|
فریش وجود نداره...همش فول ورژنه با قیمت 14 دلار و 95 سنت..!!! اگه یه موقع کسی روی cd داشته باشه...که بعید میدونم...
ای بابا چرا بعید من خودم خیلی وقت پیش داشتم بدون مشکل بازی میکردم ولی پاک شد حالا ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (24-09-10)
اینم لینک دانلود
New Season
ashkan.h (24-09-10), G E N E R A L ™ (06-04-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر...معین جان... من دانلودش کردم...به 99 درصد که رسید و خواست سیوش کنه ... آنتی ویروس nod32 فعال شده و eror داد و گفت که این فایل حاوی trojan میباشد...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بدون ویروسش رو سراغ نداری؟ یا اینکه یه راه واسه اینکه نود 32 رو بتونیم واسه لحظاتی از کار بندازیم...!!! ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی... این که گذاشتی سریال یا کرک هم داره ؟ یا نسخه تریالش هست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (06-04-09)
|
این کرک سالم و بدون ویروس
اگر کرکی و سریال ساز و ... داشتید که انتی ویروس بهش گیر میداد بدید ویروسش رو از روش پاک کنمکد:http://rapidshare.com/files/217816615/Crack.rar
موفق باشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (24-09-10), Feoris (24-04-09), G E N E R A L ™ (06-04-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همون لینکی رو که معین گذاشته به 99 که میرسه دانلودش متوقف میشه...شما نمیتونی دانلودش کنی و ویروسش رو پاک و بزاریش ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من به کرکش گیر میده من خودم از انتی ویروس استفاده نمی کنم اما الان که چکش کردم به فایل .EXE کرک گیر میده برای بازی کردن این بازی باید انتی ویروستون رو غیر فعال کنید این تنها کرکی هست که کار می کنه من بیش از 15 تا فایل دانلود کردم که این فقط جواب داد
New Season
بیا وحید جان فایلهای اضافه رو پاک کردم و برات گذاشتمش بصورت کامل
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://rapidshare.com/files/217821742/Little_Bombers_Returns_1.7.rar
ashkan.h (24-09-10), Feoris (24-04-09), G E N E R A L ™ (06-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks