نیازی به GTA IV نیستش که مهم همون Microsoft Games For Window -LIVEهستش فقط همین برنامه کافیه شما اگه Widows-live رو نصب کنید راحت میتونید برای بازی های دیگه اکانت بسازیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیازی به GTA IV نیستش که مهم همون Microsoft Games For Window -LIVEهستش فقط همین برنامه کافیه شما اگه Widows-live رو نصب کنید راحت میتونید برای بازی های دیگه اکانت بسازیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
X7 Turbo (23-01-10)
|
من خودم همه راه ها رو تست کرده بودم و اول از همه برنامه Microsoft Games For Window -LIVE که داخل DVD بازی GTA IV بود رو نصب کردم. ولی این راه جواب نداد چون برای اکانت درست کردن باز هم به اینترنت وصل میشد. واسه همین هم دوباره بازی GTA IV رو نصب کردم. چون کرک این بازی از به اینترنت وصل شدن برنامه Microsoft Games For Window -LIVE جلوگیری میکنه و اون وقته که باید وارد بازی GTA IV شد و اکانت درست کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoSsEiN.iR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HoSsEiN.iR (24-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks