آآآآآآآآآآآآآآآاا چه بد شد همینجا پنچر شد؟ پس اون غول سبزه چی می شه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اونو که هنوز نترکوندیم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nico Belic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی الکی شد که همین جوری نیمه کاره ولش کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نه نه نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالم بد شد
در ضمن یه چیزی بگم واقعا بازی محشری بود حال کردم یکی از دوستام گفت بازیش کن من گفتم الکیه! اما خریدمش دیدم.... وحشتناک قشنگ از آب در اومده.
تکلیف غول سبزه چی می شه؟
نسخه ی بعدی هم در راه هست یا اصلا قراره درست شه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معما کیلو چنده بازی فقط به فرار هایی که داره و در گیری های نفس گیرش و از طرفی وسایل و امکانات و قابلیت های بتمنه
Bookmarks