می دونم احتمالا شوخی می کنی اما باید اینو ذکر کنم که:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی هایی که اینجا به صورت کرک شده قرار داده میشن برای ایرانی های عزیز به دلیل مشکلاتی هست که همگی می دونیم و لازم به ذکرش نیست...و در نهایت هم اون دسته که بخوان حمایت مالی کنن و توانش رو داشته باشن می تونن با استفاده از نسخه کرک شده تصمیم قطعی بگیرند و وجود و عدم وجود این تاپیک ها جلودار افرادی که بخوان نسخه اصل بخرند یا نخرند نخواهد بود از اونجایی که نسخه کرک شده برای ایرانی ها به خصوص پر هست. (این روز ها اگه کردیت کارت هم نداشته باشید از استیم خرید کردن که دیگه توسط یک سوم شخص خیلی راحت شده حالا شاید با Origin خرید سخت تر انجام بدن). در ضمن این اولین باری نیست که یک شرکت یه همچین کاری برای جلوگیری از Piracy کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن متاسفانه EA بجای این که به فکر کمک به سازندگان برای افزایش کیفیت بازی باشه به فکر اینطور کارا هست همش. اگه بخاطر شکست Simcity 2013 نبود این بازی هم آنلاینش می کردن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کرک هم زمانی که لینکش کردم فکر کنم گفته شده بود که این مشکل حل شده و منم ذکرش نکردم اما حالا واسه اطمینان لینک کرک دیگری که ملت همگی گفتن مشکل Pixelation رو حل کرده و به نظر مطمئن تره رو میزارم. باید مثل اینکه یک فایل دستکاری بشه تا درست شه که این کرک اون فایل به صورت دستکاری شده رو شامل میشه فکر کنم (گرچه مثل این که مشکل دیگر اینه که بازی ممکنه هی کرش کنه. در نهایت کرک های جدید تر در این تاپیک توسط خودم یا دوستان در صورت وجود گذاشته میشه).
Bookmarks