AMD>INTEL (08-02-09)
سلام دوستان
چند سال پیش بازی king of the road رو گرفته بودم و کلی باهاش حال میکردم
بازم پیداش کردم و بازی میکنم الان
و خداییش خوشم میاد ازش
یه عکس از محیط بازی:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیزی که بتاعث شده من از این بازی خوشم بیاد و دنبال یه بازی با همچین سبکی باشم اینه که موقع بازی حس میکنم واقعا خودم پشت فرمان کامیون نشستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این بازی درسته که گرافیک خیلی کمه اما جزئیاتش باحاله
بنزین باید بزنی
ماشین رو میتونی تعمیر کنی یا یه چیزایی بهش اضافه کنی
بار حمل و نقل میکنی و پول بهت میده میتونی ماشین جدید تو پارکینگ ها پیدا کنی و بخری
حتی میتونی شرکت داشته باشی و یه تعداد راننده استخدام کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه من خیلی خوشم میاد ازش
یه بازی با همین سبک (کامیون ترجیحا) و با قابلیت نشون دادن داخل ماشین و فرمان اگه میشناسید معرفی کنید
ممنون
AMD>INTEL (08-02-09)
|
اگر فقط میخوای پشت فرمان بودنش خیلی واقعی باشه و بازی هم حتما اون سبکی نباشه میتونم بگم که Grid واقعا عالیه !!
خیلی به واقعیت نزدیک هست ( کل بازی )
Armin-N (05-02-09)
ممنون از پیشنهادت
حتما دنبال این بازی هم میرم
اما فعلا این بازی رو پیدا کردم که شباهت های زیادی به king of the road داره
و از خیلی جهات بهتره
واسه دانلود تو تاپیک زیر گذاشتم دوستان هم استفاده کنن
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=128076
من فارسی نمی دونم چرا مشکل پیدا کرده
شما Test drive رو هم بگیری تو همین مایه هست البته king of ride متاسفانه خسته کننده می شه ولی بازی فوق العاده قشنگی هست
New Season
Armin-N (08-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست درایو کامیون نداره !!! داره ؟! این دوستمون آرمین جان میخواد که با کامیون و تریلی بزنه به جاده !!! ولی تست درایو واقعا گرافیک فوق العاده ای داره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (08-02-09)
ممنون
عکسهای test drive رو الان دیدم اینم جالبه به نظرم
اما خوب فعلا تیریپ کامیون منو ورداشته تو خط کامیونم :دی
بازم مرسی از پیشنهادت
|
می گردم ببینم می تونم چیزی تو اون سبک پیدا کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 08-02-09 انجام شده است
New Season
Armin-N (08-02-09)
این لینکو یه سری بزن بیشترش بازی کامیونی هست وقتی وارد شدی بازی های مشابهش رو نگاه کنی
http://www.gamespot.com/games.html?p...s&sortdir=asc#
New Season
Armin-N (08-02-09)
دمت گرم داداش
فدایی داری
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks