شما نرم افزار سوشیال کلوپ رو نصب کردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
امروز بازی و نصب کردم بعد نصب روی آیکون بازی که کلیک میکنم این ارورو میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بع رفت تو محل نصب بازی و تو پوشه بازی فایل GTAVLauncher باز کردم رفت داخل بازی ولی یه صفحه اومد که مبگفت باید وارد اکانت سوشیل کلوپ بشی که فکر کنم واسه آنلاین ولی من آفلاین می خوام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خواست دوستان کمک کنن مشکل بازی از چیه
|
شما نرم افزار سوشیال کلوپ رو نصب کردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (06-11-15)
بله فکر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینه
- - - Updated - - -
بله فکر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینه
بله درسته نصبه. شما از چه کرکی استفاده کردین موقع کرک کردن انتی ویروستون خاموش بود و اینترنتتون چی اون رو هم قطع کردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (06-11-15)
نمیدونم چه کرکی یا اصلا کرک شدس یا نه فایل کرک جدا داره بازی که بشه نصب کرد
فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk
ببینید تو DVD آخر بازیتون فایل کرک وجود داره الان شما مشکل کرک رو داریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (06-11-15)
|
بازیو فکر کنم رفیقم دانلود کرده الان توی یه هارده پوشه تحت عنوان کرک توش نیست کرک بازیو نمیشه سوا دانلود کرد
فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk
شما این کرک رو که براتون گذاشتم رو در محل نصب بازیتون کپی کنید و بازی رو با Launcher اجرا کنید ببینید بهتون جواب میده یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (06-11-15)
باید کرک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا دانلود کنید از لینک زیر
dl.bia2game.com/crack/GTAV.FIX-RELOADED_www.Bia2Game.com.rar
پسورد فایل: www.bia2game.com
1.کرک را دانلود کرده و آن را با نرم افزار Winrar اکسترکت کنید.
2.حال شما چهار تا پوشه دارید (Crack.RLD . GTA V Retail to Steam . Installers . update) دارید.
3.اول وارد پوشه Installers بشوید و Social Club v1.1.5.8 را نصب کنید.
4. وارد پوشه Update شوید و محتویات آن را در محل بازی خود بریزید.
5.وارد پوشه GTA V Retail To Steam شوید و محتویات آن را در پوشه اصلی بازی خود بریزید.
6. و در آخر وارد پوشه Crack .RLD شوید و باز محتویات آن را در پوشه اصلی بازی خود بریزید و برای اجرا کردن بازی روی GTA V Luncher کلیک کنید و از بازی لذت ببرید.
توجه مهم 1: حتما باید Social Club v1.1.5.8 را نصب کنید در غیر این صورت کرک کار نمیکند.
توجه مهم 2: پس از پایان نصب محل بازی خود را در آنتی ویروستان اعتمادسازی کنید.
من تست می کنم خبر میدم دم شما گرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks