تاپیک رو جای درستی نزدین دوستخ من لطفا با هماهنگی مدیران سعی کنید منتقل کنید تاپیک رو
مشخصا مادربرد و سیستم رو می فرمایید
سیستمهاتون احیانا Amd نیستن ؟
سلام خسته نباشيد من گيم نت دارم 8 تا سيستم دارم الان 2 ساله از سيستما دارم استفاده ميكنم ولي الان 2 ماه سيتمام اول 2تاش هنگ ميكرد ولي الان تازگيا همش هنگ ميكنن.منظورم از هنگ كردن اينه كه توبازي واركرافت هي تند تند هنگ ميكنه از بازي ميندازه بيرون.توبازي كانترم ميشه عقب لك داره نمي دونم چيكار كنم.به هر دري زدم هركاري كردم درست نشد.اميدوارم شما بتونيد كمكم كنيد.
|
تاپیک رو جای درستی نزدین دوستخ من لطفا با هماهنگی مدیران سعی کنید منتقل کنید تاپیک رو
مشخصا مادربرد و سیستم رو می فرمایید
سیستمهاتون احیانا Amd نیستن ؟
Rezasam1 (03-04-13)
ایشون شاید فکر کردند مشکل نرم افزاری بازی باشه برای همون اینجا تاپیک زدند.اگه بازی هارو دوباره نصب کردید (به همراه نصب مجدد ویندوز و ویروس گیری و این ها) و باز هم به نتیجه نرسیدید در این صورت احتمالا مشکل سخت افزاری هست و در اون صورت تاپیک رو منتقل می کنم به بخش سخت افزار که بهتر بتونیم کمکتون کنیم(یا اگه مدیران دیگه صلاح می دونند از الان منتقل کنند).اما اینکه همه سیستم هاتون با هم اینطور شده عجیبه شاید مشکل شبکه ای باشه یا حتی دمای اتاق !
اول از همه یکی دو بازی دیگه هم تست کنید ببینید اون ها هم هنگ می کنند یا نه امیدوارم هنگ نکنند
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 03-04-13 انجام شده است
Rezasam1 (03-04-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks