دوست من من مطلب رو جدا کردم اگه کسی دید بهتون میگه چی کار کنید
ممنون
میلاد
دوست من من مطلب رو جدا کردم اگه کسی دید بهتون میگه چی کار کنید
ممنون
میلاد
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
یک نفر هم پیدا نمیشه که به من کمک کنه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سریع تر جواب را ارسال کنید وگر نه میخوام پاکش کنم بازی رو ! اگه زیاد طول بکشه دیگه حسش نیست وپاک میکنمش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من هم توی کرایسیس گیر کردم ، توی مرحله Ascension (البته با خوندن اون راهنمای فارسی مشکلم حل نشد)
من اینجایی که توی عکس می بینین گیر کردم با این سفینه اومدم تا به اینجا رسیدم ، به محض رسیدن چند تا از اون فضایی ها حمله کردن که نابودشون کردم ولی هرچی روی نقطه زرد رنگ میرم اتفاقی نمی افته. نه خودم می تونم پیاده شم و نه اون سربازایی که روی زمین نشستن افتخار سوار شدن میدن ، روی زمین فرود میام و درب پشتی باز میشه ولی سوار نمیشن. آخه من چیکار کنم؟
خواهش می کنم کمک کنید
اینم عکسش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. دربازي كرايسيس-مرحله (ASCENSION)-قسمت دومي جايي كه نومد بايد به عنوان خلبان جت (vtol)براي دفاع از جتهاي ديگه به محل مشخص شده بره .اگر از كنار محدوده ي كروي سفيد رنگ عبور كنم سقوط ميكنم-ساير مسيرها هم كه با كوه بسته شده-پس از چه راهي بايد برم. لطفا راهنمايي كنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Zombie1404 در تاریخ 24-10-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks