سلام دوستان بنده میخواستم بازی GTA V رو بخرم و میخواستم ببینم نسخه کرک شده رو بخرم بهتر هست یا نسخه استیم اخه شنیدم که بازی اصلی یه عالمه ابدیت و محتویات اضافه براش اومده که متاسفانه برای reloaded یا 3dm نیومده در ضمن من نمیخوام انلاین بازی کنم
سلام دوستان بنده میخواستم بازی GTA V رو بخرم و میخواستم ببینم نسخه کرک شده رو بخرم بهتر هست یا نسخه استیم اخه شنیدم که بازی اصلی یه عالمه ابدیت و محتویات اضافه براش اومده که متاسفانه برای reloaded یا 3dm نیومده در ضمن من نمیخوام انلاین بازی کنم
|
دوست عزیز اگر صرفا میخواهید آفلاین بازی کنید نسخه ریلودد را دانلود و یا تهیه کنید. یک آپدیت 4 گیگا بایتی برایش آمده که باید دانلود کنید تا بتوانید بدون مشکل بازی کنید. البته اگر ورژن دیگری همچون 3DM هم تهیه شد نگران نباشید آپدیت 5 به علاوه آپدیت 4 گیگی ذکر شده کار شما را راه میاندازد. اگر از فن های این بازی هستید هم میتونید بازی رو تهیه کنید که قیمتش در حال حاظر 130 هزار تومان است که گزینه آنلاین هم به بازی اضافه میشود و دردسر های کرک را نیز ندارد. در ضمن این بازی قسمت آنلاین بسیار منحصر بفردی را دارا میباشد.بازی یکهفته پیش آف بسیار عالی خورده بود و شده بود 85 هزار تومان که متاسفانه از دست دادید.
ایا نسخه کرکی فرقی با اصلی میکنه به جز اینکه در اصلی میشه انلاین بازی کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memolio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی نسخه اصلی دستکاری بشه که بدون خرید باز بشه و قابل بازی کردن میشه کرکی. این یعنی دستکاری شده و مشکلاتی بهمراه داره که حتی گاهی امکان داره اجرا هم نشه ولی در محتوی بازی هیچ تغییری وجود نداره.
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memolio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقایون داداشام سلام من الان GTA V نسخه reloaded رو دارم بازی میکنم الان از کجا میتونم اکانت آنلاینش رو تهیه کنم.
mohammad- (02-09-16)
|
سلام اکانت انلاینی برای نسخه کرک شده gta v وجود نداره ولی برای نسخه کرکی راه های دیگه هم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Just a moment...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks