برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش عکس از نقشم که نشونت دادم تو نقشه چیزی انگار نیومده ......بزارذ بگم چه کردم اینای که تو پوشه dlc unlocker بود ریختم تو پوش بین هر کدومش هم که تکرای بود جایگزین کردمو تویRecycle Bin هنو پاک نکردم
خوب من Recycle Bin پاک میکنم بعد پوشه بینو هم پاک میکنم این فایلهای dlc unlocker رو میریزم تست میکنم
اره داداش حداقل رم باید 6 باش و من تنها چیزیم که با اصلاعات این بازی که دادن همخوانی نداره رمم هست وگرنه مگه میش با با کارت گرافیکی من دارم r9 270x و cpu cor i5 رو تنظیمات low هم اجراش نکنه بازیرم که اپدیت کردم تو همه تنظیمات گرافیکی مشکل هست
پس باید از رم باش چون حداقل رم بازی باید 6 باش ک مال من 4 هست و باید ببرمش بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش پوشه بین مال dlc unlocker رو جایگزین اون بین خود بازی کنی بازی اجرا نمیش ارور میدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks