سلام ...این که بلدی با نرم افزار x360 کار کنی خودش خیلی خوبه و دیگه ریز نمیشم تو این نحوه استفاده ازش... من خودمم عشق بازی با کیبوردم تو فیفا و وقتی میخواستم با دوستام که دسته دارن بازی کنن به این مشکل برخورد میکردم این روش روی فیفا 16 17 18 جواب میداد برای من ...یه مشکل که توی فیفا وجود داره اینکه اگر کلیدارو برای کیبورد تنظیم کنی...بعد دوستت دسته وصل کنه...تو تنظیمات خودش کلیدا رو تغییر بده کلیدای تنظیمی کیبورد تو هم بهم میریزه....تنها راهش اینکه اول کیبوردتو تنظیم کنی تو فیفا اون کلیدایی که میخوای.... بعد از اون بری تو x360 دسته هاتو تعریف کنی و با صحیح و خطا که هی بیای تو بازی و بری بیرون و کلیدا رو چک کنی و دوباره برگردی تو x360 کلیدا رو به اونی که درسته تغییر بدی تا بشه اون چیزی که میخوای روی دسته...اگر یه کلید رو تو بازی جابجا کنی باز همه چیز بهم میریزه..پس راهنمایی من این شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imaan1997 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- کلیدا رو برای کیبورد اونجور که دوست داری توی خود بازی فیفا تنظیم کن
2- بعد از اون دسته ها رو توی x360 تعریف کن
3- وارد بازی شو کلیدایی رو دسته هست و جابجاست رو یادداشت کن روی کاغذ
4- برگرد بیرون از بازی برو تو x360.... کلیدایی که جابجا بودن رو توی x360 جابجا کن
5- اینقدر مرحله 3 و 4 رو انجام بده تا به اون تنظیماتی که روی دسته میخوای بشه
نکته کنکوریشم اینه...بعد از تعریف کیبورد...به هیچ وجه کلیدارو تغییر نده و نزار دوستاتم توی بازی با دسته تغییر بدن..
و من الله توفیق

Bookmarks