ضمنا بازیم روی کامپیوتر هست
سلام دوستان خسته نباشین
من بازی pes 2015 دارم ورژن 1.01 که یه اپدیت از اینترنت گرفتم با ورژن 8.4 اونو نصب کردم بازی کار میکنه ولی چون مستر لیگ دارم موقع لود سیو مستر لیگ به انگلیسی میزنه اپدیت شما مربوط به این ورژن نمیباشد باید چیکار کنم الان بازیم تو مستر کار نمیکنه!!
|
ضمنا بازیم روی کامپیوتر هست
دوستان کسی وارد نیست!؟
میزنه Update شما مربوط به این ورژن نیست یا ِData شما مربوط به این ورژن نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این راه حل رو امتحان کنید:
- وارد Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\save فولدر بشید.
- فایل System.bin رو از این فولدر منتقل کنید. اگه مشکل حل شد که هیچی اگه حل نشد برای جلوگیری از مشکل احتمالی دیگر فایل رو برگردونید سرجاش.
من همونطور که توی تاپیک دیگه ای مربوط به PES هم گفتم من اهل PES نیستم (قدیم یکم بازی می کردم اما الان خیر) و واسه همین متاسفانه نمی تونم دقیق راهنمایی کنم. همچنین متاسفانه ناشر بازی هم به نسخه های PC این بازی حداقل در چند سال اخیر اهمیت زیادی نمیده.
یه راه به نظرم میرسه ببینید جواب میده به شما یانه شما طبق گفته دوستمون Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\ به همین آدرسی که گفتند برید و فایل save و settings رو cut کنید و به یک مکان دیگه انتقال بدید و بازی رو یک بار اجرا کنید تا از دوباره تو مکانی که بهتون آدرس دادم خود بازی یه فایل save وsettings بسازه بعد از بازی خارج شید و دوباره اون فایلهای رو که تو جایی دیگه cut کرده بودید برگردونید سر جاش شاید مشکلتون حل شه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks