سلام من چند تا برنامه و بازی نصب کردم همه وسط نصب اررور میدن وقتی هم نصب بشن موقع اجرا این اررور رو میدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
/\/\oha/\/\aD. Di/\/ar\/anD
سلام من چند تا برنامه و بازی نصب کردم همه وسط نصب اررور میدن وقتی هم نصب بشن موقع اجرا این اررور رو میدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
7 ultimate
نصب کردم ولی بازم درست نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 22-12-15 انجام شده است
لینک دانلود
RuntimePack 15.12.20 Full مجموعه کامل dll و ocx مورد نیاز ویندوز
البته framework 4.5 هم دانلود و نصب کنید .
میخام ویندوز رو عوض کنم کدوم ورژن از ویندو7 بهتره واس گیم ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگه میخواید بازیهای به روز و جدید رو نصب کنید و اجرا کنید حتما ویندوز Windows 7 Ultimate 64 .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سون 64 بیت پرفشنال یا ultimateبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمت جیز
داش ویندوز رو عوض کردم موقع اجرا بازی این اررور رو میده uploadfromtaptalk1450777359235.jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks