نه بازی که باحاله :D ولی خوب کرک درست حسابی نیومده براش باید منتظر باشیم البته 3dm کرک هاش خوب بود نمیدونم جدیدا چطور شده
منم رفتم این بازیو خریدم نصبش کردم.بدک نیست ولی چند تا مشکل داره:
1.علفا و بوته ها از ماشین رد میشن!یعنی اگه جایی که پر از بوته و علف بلنده وایسین می بینین که علفا از تو ماشین اومدن بالا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.واسه من تصویر تاره! واسه بقیه رو نمی دونم:
1.jpg2.jpg
3.بازم که این EA بازیو 30 فریمی ساخته!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4.گرافیکشم که چیز خاصی نداره.
تنها چیز این بازی که واقعا باهاش حال کردم موزیکاشه.داشتم بازی می کردم یهو دیدم آهنگ Castle of Glass از Linkin Park داره پخش میشه! کلی حال کردم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 13-12-13 انجام شده است
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
از قدیم گفتن بازی که باگ نداشته باشه بازی نیست!1.علفا و بوته ها از ماشین رد میشن!یعنی اگه جایی که پر از بوته و علف بلنده وایسین می بینین که علفا از تو ماشین اومدن بالا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دیدم یه جایی نوشته برای اینکه بازی روی 60 فریم اجرا بشه این کار ها رو انجام بدید(نمیدونم عملیه یا نه.الان پیداش میکنم میزارم)3.بازم که این EA بازیو 30 فریمی ساخته!
من خودم از همون اول با اهنگای این بازی حال کردم.ولی خودمونیم کجای Castle of Glass بدرد بازی ریسینگ میخوره ؟خود لینکین پارک کلی اهنگ داره که بدرد بازی میخوره (نظر شخصی)تنها چیز این بازی که واقعا باهاش حال کردم موزیکاشه.داشتم بازی می کردم یهو دیدم آهنگ Castle of Glass از Linkin Park داره پخش میشه! کلی حال کردم!
این فقط خواسته ماشینه خیس نشون بده کله گرافیکش همینه وقتی هم بازی شروع میشه در حالت خاصی قطرات آب رو رو ماشین نشون میده
در صورتیکه در منطقه برفی باید برف مینشست رو ماشین نه بارون و قطرات آب
منطقه زمستانیش هم از یک تونل وارد بیابون خشک و بی اب و علف میشه که در نوع خودش بینظیره !
دوربین کابین و تنوع دوربین هم نداره
تنها چیزی که منو جذب خودش کرد قسمت پلیسش هست و سلاحاش که ادمو به یاد نید فور اسپید 4 با پلیس کمکیش میندازه
خود فرار از دست پلیس چنگی به دل نمیزنه مثله most wanted هست
|
ریمیکسش کردن بیتشم بالا بردن مناسب شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
اگر دوستان یادشون باشه وقتی چند تا عکس از این بازی منتشر شد زیرش نوشتم "دقت کردین هر عکسی از این بازی منتشر میشه چه هوا بارونی باشه چه نباشه قطرات روی ماشین هست" بفرما!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو نمایشگاه الکامپ یه نسخه در حال احرا بود در غرفه گرین با وجود 2 کارت رادئون 280 یه ساختمون هی محو میشد و نمایان میشد
کف خیابان سایه میزد ماشین هم خیس نبود طرف هم ظاهرا" خودش موتور داشت چون همش با ماشین از پیاده رو ها و نوارهای کناری اوتوبان میرفت
شاهد شکستن تابلوها بودیم تا خود بازی
من فقط وقتی شب هست در منطقه بیابانی بازی شروع میشه ماشین خشک هست ولی در روز خیسه ! ظاهرا" چندین نسخه داره این بازی
که هرکدوم یه باگی دارند
شما باید کرک شو نصب کنید
*MoJtAbA* (19-12-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks