دستت درد نکنه امیرحسین جان بازی اجرا شد مثل قبلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه مشکلی داره اینکه کوهها یا جادها تیکه تیکه کامل میشن یعنی با ماشین که میرم جلو جاده انگار شکل میگیره کاملتر میشه
درایور کارت هم 13.9 هست
الان که اجرا کردم این مشکل حل شد !
به هر صورت بازی بدون لگ و مشکل اجرا میشه ممنون از وقتی که گذاشتین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
امیدوارم از بازی لذت ببری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 12-12-13 انجام شده است
این بازی یعنی نید فور اسپید خیلی بازیه ردیفی هست مخصوصا" نسخه Rivals ولی کاش EA یه نسخه میزد
که ترکیبی از نسخه SHIFT 2 با جاده های RIVALS میبود منظورم دوربین داخل ماشین هست که فقط در شیفت دیدیم
این حذف دوربین داخل ماشین برای یک بازی با عنوان ریسینگ یک نقص هست اگه دوربین کابین براش میگذاشتن واقعا" بینظیر میشد
حیف که بهش توجه نشد در این نسخه از بازی
*MoJtAbA* (12-12-13)
حالا قراره یه نسخه دیگه بزنه, الان خبرش رو میزارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (12-12-13)
سلام رضا جان کرک هایی که ئاسه این بازی منشر شدن مشکل لگ دارن باید منتظر نسخه reloded باشین 3dm دوتا کرک داده هر دوتاشم مشکل لگ دارن اگه با ویندوز 64بازی میکنید باید کرک v2 رو بریزید تا با خطای اورجین مواجه نشین ولی فعلا لگش رو نمیشه کاری کرد
اگه سرعت بازی کمه میتونید رو ایکون بازی کلیک راست کنید وتو قسمت target با فشردن space bar این رو جلوش کپی کنید
-GameTime.ForceSimRate 20
جدی ؟ اگه اینطوری باشه محشره البته با کابین و جاده های شهری نه مثل شیفت دور یه مسیر بچرخیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (12-12-13)
برای من یه چیز عجیب هست من با پلیس بنز بازی میکنم روونه ولی استون مارتین و شورلت برمیدارم سرعته بازی پایین میاد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kambiz afshar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینطوری ؟ http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...4598978056.jpg
ممنون از لطفت اینهمه گیمر حرفه ای تو سایت بود ما خبرنداشتیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-12-13), kambiz afshar (12-12-13)
|
اره رضا جان دقیقا همین کده
ولی یه ذره به صورت غیر طبیعی سرعتش زیاد میشه کاریش نمیشه کرد تو بعضی از سیستم ها دچار مشکل میشه بازی وقتی که مثلا 10 دیقه بازی میکنی بهدش هنگ میکنه ولی تو بعضی سیستم درست جواب میده رو مال من که هنگ کرد بعد از یه مدت ولی خیلی با همین روش تونستن بازی کنن
آخرین ویرایش توسط kambiz afshar در تاریخ 13-12-13 انجام شده است
من اینکارو کردم روون شد ولی وقتی زدم به ماشین جلویی ماشین پرت شد هوا وقتی افتاد پایین دیگه راه نرفت ! نه من نه اونیکه تعقیبش میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kambiz afshar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا اینطوری شد چشش زدم الان با بنز هم سنگین اجرا میشه کلا" بیخیالش بشم تا کرک بیاد براش بهتره
واقعا" گند زد با این بازی ساختنش
*MoJtAbA* (13-12-13), kambiz afshar (13-12-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks