*MoJtAbA* (11-12-13), hazhar.ghorbani (11-12-13)
سلام خدمت دوستان
من این بازی رو نصب کردم و راحت اجرا هم میشد بعد نصب مجدد ویندوز با پیغام زیر مواجه میشم راهی هست براش ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
|
*MoJtAbA* (11-12-13), hazhar.ghorbani (11-12-13), Rezasam1 (11-12-13), Shahryar (11-12-13)
نصب کردم الان اکانت میخواد دکمه create هم کار نمیکنه
اینطوری نبود خودش اجرا میشد نیازی به اکانت نداشت البته کرک 3dm رو نصب کردم اجرا میشد ولی خیلی گیر داشت مجبور شدم بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنمش
که کلا" مرخص شد
سلام
دوستانی که میخوان میتونن نرم افزار Origin ورژن 9.3.11.2762 را دانلود کنن.
و اما ثبت نام در Origin :
- اول ایمیلتون رو وارد کنید.
- بعد یک آی دی و پسورد برای خودتون انتخاب کنید و تاریخ تولدتون رو وارد کنید.متن داخل عکس رو تایپ کنید.هر کدوم از تیک ها رو میخواید فعال کنید و Next را بزنید
- اگه میخواید اسم و فامیلیتون رو وارد کنید.
- تمام!
اگه باز هم مشکلتون حل نشد حتما بگید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hazhar.ghorbani (11-12-13), Rezasam1 (11-12-13), Shahryar (11-12-13)
مرسی مجتبی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ثبت نام کردم لاگین هم کردم پیغام اشغالی سرور میده
در حالت افلاین نمیشه بازی کرد ؟ قبلش اصلا" اینطوری نبود من هیچکدوم اینکارارو نکردم بازی اجرا میشد نمیدونم این کرک 3dm چی بود سیستم کلا" قاطی کرد
*MoJtAbA* (11-12-13)
خوشبختانه از همه طرف شانس آوردم و نسخه SHIFT2 هم اجرا نمیشه
فکر کنم یه مشکلی این وسط پیش اومده چون خروجی برنامه ها هم بی کیفیت هست
ممنون که راهنمایی کردین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کلا" از روز نمایشگاه همینطور داره میباره
نسخه ای که من دانلود کردم 7 گیگ هست و فقط با کپی روی هارد و نصب کرک اجرا میشه نیازی به نصب خود بازی نیست
آخرین بار یادمه به توصیه یکی از دوستان نرم افزار Driver Booster رو دانلود کردم یه 200 مگ آپدیت کرد ورژن درایور گرافیک از 13.9 به 13.10 ارتقا داد
چنین درایوری تو خود سایت ای ام دی نیست خلاصه رفتم پی سی دانلود دیدم کرک جدید هم اومده ریختم و اجرا کردم دیدم واویلا سیستم به شدت کند شده
طوریکه مجبور به ری استارت سخت افزاری شدم بعد که ویندوز عوض کردم دیگه بازی اجرا نشد
صبر میکنم کرک بیاد ببینم چشه
من که مشکلی نداشتم کرک بدون Origin ریختم و آپدیت گرافیک هم گرفتم (13.9) بازی اجرا شد سرعتشم خوبه.میتونی از top2download کرکش رو بگیری اینم لینکش.(البته سایت مدل دلوکس بازی رو گذاشته اما کرکش فکر کنم واسه غیر دلوکس هم جواب بده و شاید اصلا اصل کرک برای غیر دلوکس بوده...گرچه فکر کنم اکثر نسخه های Pirate شده PC یا شاید همشون همون دلوکس هستند.من خودم روی دلوکس امتحان کردم اما بعیده حتی اگه غیر دلوکس هم داشته باشیم کرکش فرق کنه چون ورژن هاشون فکر کنم یکیه فقط شاید چندتا فایل کم و زیاد شده که معمولا فکر کنم در این صورت مهم نیست گرچه تحقیق نکردم راجع به اینا اما امتحان کن خلاصه ضرر نداره)درایور جدید هم از Driverscollection گرفته بودم فکر کنم اینم لینکش.
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 12-12-13 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks