مشخصات سیستم را بنویسید .
با عرض سلام من تو این چند وقته هرچی بازی نصب میکنم بعد چند روز ارور stop working. میده ویا بازی از اون مرحله که هستم به چند مرحله قبل برمیگرده لطفا بگید چیکار کنم خیلی تو عصابمه این مشکل ویندوزم 10 هست و آنتی ویروسمم همون ویندوز defender هست
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
|
یکی از قطعات سیستم شما کم میاره (حداقل یکی)
که ممکنه رم ، پاور یا قطعات دیگه باشن.
رم 6 ddr3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Video card gt740 ddr3
Cpu pentniom2020
Power green 350
MrDaniala
یکبار درایور گرافیک را با ddu پاک کن و مجدد آخرین نسخه رو نصب کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور منظورت 330 گرین هست ؟
دمای کارت گرافیک و هم پردازنده هم تو load بگیر و بهم اعلام کن .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم نرم افزار نداره این کار بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 02-09-16 انجام شده است
MrDaniala
|
شما با این مشخصات بهتره از ویندوز 7 یا 8.1 استفاده کنید . احتمالا با ویندوز 8.1 مشکلات شما کمتر خواهد بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای چک کردن حرارت قطعات هم از hw monitor بهره ببرید .
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چک میکنم میگمممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 02-09-16 انجام شده است
MrDaniala
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks