در ضمن فایل dll میریزم بازم این ارورو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
سلام یه چند باریه تازگی وقتی میخوام بازی نصب کنم از نوع بلک باکس یا ستاپ های شبیه بلک باکس بازی های شرکت پرنیان این مشکل رخ میده و بازی های که از رو dvd نصب میکنم اینجورن. سری قبل ویندوز عوض کردم مشکل حل شد الان چمن وقتی نگذشته دوباره اینجوری شده ویندوزم هم 10 است
MrDaniala
|
|
کاربر شهرسختافزار
در ضمن فایل dll میریزم بازم این ارورو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
کاربر فعال انجمن سختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدHTML Code:http://l1l.ir/1dh2
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 11-04-17 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام این پیام رو میده ؟منم این مشکل رو داشتم بازی رو کپی کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید توی هارد از اونجا نصبش کن
DOOM999 (11-04-17)
کاربر شهرسختافزار
یه مشکله دیگه هم هست که اون دیسکی که ارورو میده موقع کپی اطلاعاتش خونده نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtabapes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks