اگر ساپورت میکنه بگذارید و تست کنید . البته فرق خاصی نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اتاق شخصی دارم و این تلوزیون پیش منه و برای منه گاهی وصل کامپیوتر میکنم. مشخصات Samsung-22-inch-model-no-lcd-bn68-02553a ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا برای اینکه حی فیش نکنم و جابجا نکنم رفتم برای کامپیوترم یه مانیتور بروز گرفتم. مشخصات LG-FLATRON W1752S-17-inch ...
و اینم که دیگه استفاده نمیکونم LG-T-730-BH-17-inch ایا همین مد نظرتون بود که نوشتین مانیتورت عمرش کرده؟ اگه این منظورت بود این انداختم تو انباری دیگه ازش استفاده نمیکونم. ولی رو همین مشکل سی پی یو در این بازی داشتم و تصویر اچ دی میداد و اونیکه مانیتورمم که جدید خریدمم باز مشکل سی پی یو هست و اینم تصویر اچ دی میده. فقط رو تلوزیون که خروجی کامپیوتر داره و میخوره مشکل سی پی یو ندارم و تصویر فول اچ دی هم میده.
باشه فعال میکنم تست میکنم خبر میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اینجابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s8.picofile.com/file/8296936084/Capture.PNG
رو 60 hz هست اما تا 75 هم داره اگه رو 75 بزارم بده؟؟؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 05-06-17 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
اگر ساپورت میکنه بگذارید و تست کنید . البته فرق خاصی نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این باید هر دو طرف که بالا فلش کشیدم تنضیم کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s9.picofile.com/file/8296937468/Capture.PNG
راستی تو عکس خودش معلومه که الان یعنی فابریکش رو چه گذینه ای هستا. الان باید on کنم یا off کنم؟
کولا با همین گذینه که فعلا هست با خودش 6 تا گذینه دیگه داره از نظیر سرعت زیاد رو کدومش بزارم؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 05-06-17 انجام شده است
اون گزینه optimize هم فعال کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالت های مختلف را تست کنید .
اینم عکس از بقیه مواردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s9.picofile.com/file/8296938226/Capture.PNG
دیگه نباید چیزی فعال یا غیر فعال کنم؟
راستی این optimize چی بود انجام دادما
بهینه سازی بر اساس قدرت سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه فقط بازی مورد نظر هم باید اعمال بشه تو لیست .تو پروگرام ستینگ
|
دوست عزیز تصور شما از مصرف پردازنده در رزولوشن های مختلف اشتباههبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در واقع وقتی در رزولوشن بالاتر بازی اجرا میشه کارت گرافیک بیشتر تحت فشار قرار میگیره و فریم کمتری تولید میکنه پس پردازنده کار کمتری انجام میده چون مقدار فریم کمتری براش ارسال میشه.
اما وقتی رزولوشن رو پایین میارین و مقدار فریم بالاتر میره و بازی هم در سبک Open World هست و المان های زیادی رو پردازنده باید پردازش کنه تحت فشار بیشتری قرار میگیره و احتمال باتل نک توسط پردازنده هست به جای گرافیک
0reza666 (06-06-17), ramin1000 (06-06-17), TechBaMohsen (05-06-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه متنم در صفحه های قبلی بخونی متوجه میشی که من نوشتم. بنده اصلا رزولیشن کم نمیکونم بلکه دوتا مانیتور هست که رزولیشن اچ دی و فول اچ دی داره. مشکل از جای دیگه اس که باید تست کنم ببینم از اینه v-sync اگه این بود خبر میدم نبودم باید دنبال یه راهی باشم. جریان خیلی مشکوکه. اما شاید حرف شماهم درست باشه.
متن شمارو خوندم دوست عزیز.
مانیتور از اسمش هم پیداست , نمایشگره و فقط خروجی شمارو نشون میده و رو کارکرد سیستم تاثیری نداره
تنها چیزی که تفاوت ایجاد میکنه اینه که گرافیک شما با توجه به نوع مانیتور خروجی رو تنظیم میکنه که وقتی این تنظیمات عوض میشن در واقع باری که از گرافیک برای پردازش به پردازنده وارد میشه هم عوض میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب من الان چیکار کنم که این مورد درست بشه در مانیتوری که اچ دی تصویر میده سی پی یو 100 درصد مصرف نشه در این بازی چون همنطور که نوشتم در فول اچ دی اونم در این بازی سی پی یو خودش بکشه هم 95 درصد نمیشه چه برسه 100 درصد و تیک انداختن.
DOOM999 (06-06-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks