بعید میدونم ربطی به کابل باشه . v-sync فعاله یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعید میدونم ربطی به کابل باشه . v-sync فعاله یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (05-06-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
زیاد دربارش نمیدونم در گوگل چیزای خوندم ولی باید بگم نه منکه چیزی دست نزدم و تنضیماتی انجام ندادم همین خود فابریکشه. ایا باید کاری انجام بدم؟ اگه اره هست میشه توضیح بدین لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
v-sync را از کنترل پنل Nvidia فعال کن ببین درست میشه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته از نظر من اگر برعکس این قضیه بود جای نگرانی داشت . اون مونیتورت هم دیگه عمرشو کرده
0reza666 (05-06-17)
اگر ساپورت میکنه بگذارید و تست کنید . البته فرق خاصی نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این باید هر دو طرف که بالا فلش کشیدم تنضیم کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s9.picofile.com/file/8296937468/Capture.PNG
راستی تو عکس خودش معلومه که الان یعنی فابریکش رو چه گذینه ای هستا. الان باید on کنم یا off کنم؟
کولا با همین گذینه که فعلا هست با خودش 6 تا گذینه دیگه داره از نظیر سرعت زیاد رو کدومش بزارم؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 05-06-17 انجام شده است
اون گزینه optimize هم فعال کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالت های مختلف را تست کنید .
|
|
کاربر شهرسختافزار
اینم عکس از بقیه مواردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s9.picofile.com/file/8296938226/Capture.PNG
دیگه نباید چیزی فعال یا غیر فعال کنم؟
راستی این optimize چی بود انجام دادما
کاربر شهرسختافزار
این مورد v-sync که 6 تا مورد هست همشون تست کردم و بهترین fast هست و رو این گذاشتم و خیلی بهتر شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایا باز راه دیگه ای هست. گفتم باز سوال بپرسم بلکه شاید بازم شما نظری داشته باشید در این موردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون V-SYNC به نظرم جامع ترین راه حل است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks