0reza666 (20-02-17)
بهتره روی unlimited بزاری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (20-02-17)
سلام.
ببخشید شاید سوالم زبطی نداشته باشه اما mafia 3 بازی قشنگی در حد watch dogs 2 هست؟
آخه شخصیت اصلی بازی شبیه آرنولد هست!
با تشکر.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
0reza666 (21-02-17)
|
بازی عالی هست. حتما تهیه کن و بازی کن. منیکه فقط فقط بازی نید فور اسپید ریوالز دوست داشتم و دیگه هیچ بازی رو سیستم نصب نمیکردم عاشق این مافیا3 شدم الان هر دو این بازی دوست دارم و بهت میگم تهیه کنی و بازی کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
اصلا این دو بازی نباید باهم مقایسه بشن اون داستان ش کجا این کجا من هر دوشون رو دوست دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارزش بازی کردن چند باره رو مافیا3 داره چون بعضی مراحل متفاوت هست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تمام اهنگ های بازی مافیا3 دانلود کردم ولی نتونستم این اهنگ پایانی که همه چی تموم میشه و اهنگ با صدای خاننده خیلی کلوفت پخش میشه من چون داشتم بازی تموم میکردم فیلم گرفتم. لینک فیلم در خود بازی
http://s2.picofile.com/file/82889664...2_549.mp4.html
میشه یکی دقیق همین اهنگ بزاره برای دانلود واقعا احتیاجش دارم.
آپلود شد. می تونید از پیوست دانلود کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (10-03-17), salpc (10-03-17), sam_nevada (25-03-17)
وقتی بازی از اول میخوای بازی کنی همونجا میتونیم بازی Easy ایزی یا همون اسون انتخاب کنیم یا بازی سخت یا همون Hard هارد انتخاب کنیم بریم. حالا من بازی اسون رفتم و نصف مرحله رفتم و سیو هم هست حالا چطور اینجا میتونم بازی سخت کنم و بازی سخت برم همون هارد منظورمه ایا راهی هست؟ چون نمیخوام سیو پاک کنم از اول هارد انتخاب کنم برم الان من بیشتر راه رفتم ولی از اول اسون انتخاب کردم حیف...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو فایل config بازی شاید بشه تغییرش دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (26-03-17)
|
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...81/index5.html
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب من بلخره نسخه ریلودد با حجم بالا این بازی دانلود کردم. دختره هم امده و کل ماجرا بازی عوض شده خفنتر شده عالیه.
به دوستان هم توصیه میکنم نسخه جدید این بازی دانلود کنن که ابدیت 1.7 هست.
فقط یه سوال مهم دارم: من دیگه اخرای مرحله این دختره بودم که یهو بازی وایساد و از اول رفتم داخل بازی بازم اینطوری شد مشکل از کجا میتونه باشه. سیو حذف میکنم از اول برم میاد ولی میترسم باز همون مرحله برسم اینطوری بشه. یعنی بازی که از سایت معتبر دانلودها دانلود کردم خود بازی ناقصه اصلا این اولین بار که اینطوری برام اتفاق میفته. عجیبه.
درکل این مرحله جدید در این بازی که ابدیت 1.7 هست اضافه شده این عکس ببینید
http://s8.picofile.com/file/82938442...1_20_17_56.bmp
من این نصفش رفتم بازی داخل بود گیرد کرد یعنی پلیس بهم شلیک میکرد ولی من با ماشین و دختره نمیرفت جلو امدم بیرون دوباره میخواستم برم داخل همین لودینگ که باید سیو بالا میاورد گیر میکرد از اول بازی رفتم درست بود.
مشکل دقیق کجاست میترسم باز این مرحله برم باز گیر کنه.
کسی این نسخه ریلودد که کامل هم هست و اخرین ابدیت این بازی هست یعنی 1.7 بازی کرده؟ و این مرحله کامل رد کرده؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 03-05-17 انجام شده است
من که تا نصفه بازی رو رها کردم چون سیستم ضعیفه و نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (04-05-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks