تو کانفیگ بازی امکان ویرایش هست با notpad++ در قسمت سیو بازی و profileبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون جواب دادی. وای جدی؟ میشه برام انجامش بدی لطفا. یعنی سیو خام بازی همینکه وارد بازی میشی همین اولش منظورمه. یه سیو تولید میشه دیگه. همین سیو میشه برام درست کنی بعد اپلود کنی بزاری اینجا واقعا احتیاجش دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیو من
Mafia III
ولی کامل خام نیستا یه چند مرحله رفتم.
خودم یکم ور رفتم و داخل اون پوشه و اون اسمی که گفتین رفتم این کدها بود
الان چه باید کرد؟PHP Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<C_SaveDataUnwrapped>
<m_Blocks>
<S_VideoSettingsSaveBlock>
<m_GameplayFOVMultiplier>1.00000000e+00</m_GameplayFOVMultiplier>
<m_GameplayDepthOfFieldEnabled>true</m_GameplayDepthOfFieldEnabled>
<m_GlobalSettings>0</m_GlobalSettings>
<m_GamaCorrection>1.00000000e+00</m_GamaCorrection>
<m_SSAO>0</m_SSAO>
<m_ShadowQuality>0</m_ShadowQuality>
<m_GeometryDetail>0</m_GeometryDetail>
<m_AntiAliasing>0</m_AntiAliasing>
<m_ReflectionQuality>0</m_ReflectionQuality>
<m_VolumetricEffects>0</m_VolumetricEffects>
<m_VSync>true</m_VSync>
<m_MotionBlur>true</m_MotionBlur>
<m_Id>VideoSettings</m_Id>
<m_Layer>0</m_Layer>
</S_VideoSettingsSaveBlock>
</m_Blocks>
</C_SaveDataUnwrapped>Ø`
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 10-12-16 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
بفرمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
800*600 گذاشتم
شما این کد گذاشتین درسته؟
و فکر کنم از اینجا گرفتین درسته؟ اگه درسته باید بگم قبلا من این تست کردم و انگاری فقط این مورد برای اون بازی هک کردن ایجاد میکنه رو این بازی جواب نمیده و نداد...PHP Code:
TEXT:
[Display] SSAOLevel=0
LockTo30=true
HiResTextures=false
FitToVertical=true
ParticleShadows=false
HeadlightShadows=false
Scattering=false
FrameLatency=0
MotionBlurLevel=0
ReflectionDetailLevel=0
LodScaling=0
VfxDetail=0
ScreenScale=0
Brightness=0
Contrast=0
Width=640
Height=480
GammaRamp=0.590
[Hardware] AdapterNumber=0
OutputNumber=0
[Settings] ShadowMapLevel=1
Webcam=
[Sound] MusicVolume=0
SfxVolume=7
SpeechVolume=7
SpeakerSetup=0
Reverb=1
[Gameplay] EnableVibration=true
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...2%DB%8C-57375/
و خودتون تست کردین؟ چون میرم داخل بازی باز همونه رزولیشن نشده 600 . 800 چه کنم؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 11-12-16 انجام شده است
میشه یه سیو 0 درصد ویرایش کنید رزولیشن 600 . 800 یاشه چون باور نکردنیه سیو شمارو میزارم و قسمت ادیدتش میرم یعنی پروفایل باز میکنم خودش یهو تغییر میکنه به سیو من و محتویاتشم خودش خودکار عوض میکنه. عجیبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب سیستم رستارت کردم دوباره تست کردم و رفتم دیدم همین کدهای که شما گذاشتین هست ولی تصویر در بازی تغییر نکرده. بالا هم نوشتم اون روش در این بازی جواب نداد که. حالا چی کنیم؟ راه دیگه ای وجود نداره ایا؟
دیگه تو خود بازی نباید برین قسمت رزولوشن چون اون روی 720 مینیمم هست من از بیرون و دستی اون رو تغییر دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من داخل بازی اصلا نمیدونم کجا قسمت رزولیشن هست. اصلا داخل بازی تنضیمات نداره فقط استوپ داره اونم استوپ نیس نقشه نشون میده. همین تو بازی هست دیگه. چیزی دست نمیزنم فقط فایل exe میزنم برم تو بازی و میبینم برنامه fps باز رزولیشن بالا داره نشون میده و حتی تصویر کم نشده چون بدون برنامه هم میشه فهمید تصویر از بس بزرگه از کادر یک طرف مانیتور میزنه بیرون. همینجا نشون میده که رزولیشن تصویر 1280 هست...اون فایل اول بازی که exe هست و میتونی از اونجا قسمت رزولیشن دستگاری کنی و استارت بزنی بری داخل بازی یا بزنی بیای بریون بازی و نری داخل بازی من نمیرم یه فایل دیگه بجز این فایل exe هست که این بزنی مستقیم درجا میری تو بازی من از این راه میرم. چیزی دست نمیزنم که...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا نمیدونم چون من چند مدت پیش روی رزولوشن 800*600 آوردمش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان هم نمی تونم نصبش کنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب برو تو درایو c و خودت که بهتر میدونی پوشه مخفی هستش و سیو خودت بده بهم دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه درستش کردی رزولیشن رو 600 . 800 الان سیوت باید همون باشه دیگه.
ندارمش دادابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی اگه واست کند و آهسته هست برو تو option هر چی میبینی بزار رو low
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks