معمولا مسیر نصب بازی رو به آپدیت میدی و آپدیت نصب میشه و بعضی از آپدیت ها رو باید در محل نصب بازی ها کپی کرد(مثل کرک)
با عرض سلام خدمت شما بزرگان من بازی دارک سولز3 نصب کردم نسخه black box الان میخوام آپدیتش کنم نمیدونم چجوری این کار رو انجام بدم لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
|
AMD>INTEL (06-09-16)
این سخه قابل إپدیتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
آپدیت آنلاین منظورتون هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه آپدیتا ی بازی مثل 1.031 رو که برای codex هست رو میشه تو این انتقال داد اگه و اگه نمیشه پس چجوری میتونم آپدیتش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
بله به احتمال 99% قابل آپدیت هست کافیه آپدیت رو بگیرید و در محل درست قرار بدید/نصب کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks