من سال ها مشغول انجام بازی هایی نظیر Counter-Strike 1.6 و World of Warcraft با اینترنت 256 (البته نامحدود) بودم. گاهی اوقات با دوستان و نزدیکان و گاهی هم با افرادی که نمیشناختم که در ادامه با بعضی از اون ها دوست شدم و خیلی از این دوستی ها هنوز هم ادامه داره. البته لزوما دلیل نمیشه شما هم این مسیر رو دنبال کنید و هر تصمیمی بگیرید محترم هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا شلیک به سیبل بخش تمرینی بازی های تیراندازی عادی محسوب میشه گرچه فکر کنم بازی مخصوص این موضوع هم داشته باشیم اما از کیفیتشون مطمئن نیستم. از طرفی به احتمال زیاد بازی های مبنی بر فلش مختلفی برای این زمینه احتمالا وجود داره. به طور مثال بازی Rapid Fire 2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد دو نوع بازی فکری که گفتید ویندوز یک بازی سه قسمتی به نام Purble Place برای تمام سنین داره که یکی از قسمت های اون به نوعی ترکیبی از این دو بازی فکری ذکر شده است (که اسمش Purble Pair هست). از بازی های حرفه ای تر برای جفت کردن شباهت ها میشه به امثال Mahjong Solitaire اشاره کرد. به احتمال بازی های مبنی بر فلش در این زمینه هم کم نباشن.
متاسفانه شرکت های بازی سازی بزرگ علاقه زیادی به ساخت بازی هایی نظیر نمونه هایی که اشاره کردید ندارن.
Bookmarks