برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام عزیز. اگه از نسخه 2015 یا 2016 منظورتون نسخه های به روز شده دقیقا همون بازی ها هست خیر فکر نکنم (مگر اینکه هواداران خودشون بازسازی کرده باشن که برای امثال ماریو بعید نیست) اما اگه منظورتون شبیه سازی همون بازی ها برای ویندوز های مدرن هست بله به احتمال یقین اگه درست یادم باشه امکان انجام بازی های امثال حداقل سگا بر روی PC وجود داره چون خودم یادم هست که امثال شورش در شهر رو روی کامپیوتر هم اجرا می کردم و کلا هر کنسولی در نهایت بر روی PC شبیه سازش توسط هواداران ساخته میشه. خود سگا هم یک شبیه ساز برای برخی بازی هاش داره.
بازی های فکری محبوب من سری Portal و بازی Neverhood هست. از میان بازی های نسبتا جدید تر The Talos Principle و The Witness رو پیشنهاد می کنم. توضیح مربوط به هرکدوم به شرح زیر هست:
Portal: بازیکن در یک آزمایشگاه اسیر شده و برای فرار باید با مکانیک موجود در پازل های بازی آشنا بشه. پازل های مختلف بازی معمولا مبنی بر باز کردن دروازه ها با یک دستگاه علمی تخیلی از مکانی به مکان دیگر و یا استفاده از دروازه برای انجام پرش های غیر عادی یا انتقال اجسام مختلف هستن. در نسخه دوم المان های دیگه ای هم به بازی اضافه شده. داستان این سری هم سرگرم کننده است.
The Witness: بازی فکری با انواع پازل های مسیر یابی مختلف (مثلا باید رنگ های خاصی رو جدا کنید یا از محیط کمک بگیرید).
The Talos Principle: استفاده از لیزر و امثال اون برای حل معماهای مختلف. داستان این بازی بیشتر در مورد فلسفه زندگی هست.
Neverhood: شما در نقش یک آدمک خمیری به حل معماهای فکری مختلف می پردازید گرچه برای بازیکن های امروزی این بازی رو پیشنهاد نمی کنم.
یکی دیگه از بازی های فکری که قدیما خیلی دوست داشتم یکی از نسخه های سری The Incredible Machine بود (که اسمش هم حتی تا چند وقت پیش یادم نبود). اگه درست یادم باشه توی این بازی شما باید یک عملیات ساده رو فقط می تونید با اتصال وسایل مختلف که کار رو پیچیده می کنن انجام بدید. به احتمال طرح بازی بر اساس ماشین های گلدبرگ بود (ماشینی که کاری ساده رو با طراحی پیچیده ای انجام میده)
تازه ترین بازی فکری که انجام دادم نسخه سوم سری Zero Escape بود که در اون معمولا معماهای بازی به این صورت هست که شما در فضای بسته ای اسیر هستید و باید برای حل معماهای مختلف ارتباطشون رو با هم پیدا کنید تا بتونید فرار کنید. داستان نسبتا پیچیده و خیلی خوبی هم داره اما سری عام پسندی نیست و مشتری های خاص خودش رو داره.
در نهایت همچنین می تونم بازی Braid رو پیشنهاد کنم از اونجایی که علاقه به ماریو دارید. خودم متاسفانه به شخصه این بازی رو انجام ندادم اما شنیدم این بازی فکری شباهت هایی به ماریو هم داره با پیچ و تاب های خودش.
خب نسخه جدید خدای جنگ و اسپایدرمن هردو به طور اختصاصی برای PS4 در حال عرضه هستن و تنها راه انجامشون بر روی PC این هست که سال ها صبر کنید تا شبیه سازی براشون عرضه بشه (مثل خدای جنگ که با شبیه ساز بر روی PC انجام دادید چون به طور رسمی هرگز برای PC این سری عرضه نشده و الان شبیه سازی بازی های PS2 امری نسبتا ساده هست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کرک منظورتون این هست که امثال ندای وظیفه و فار کرای رو با نسخه اصل و بدون کرک انجام دادید؟ یا اینکه کرک های قدیمی رو نسبت به کرک های جدید ترجیح میدید؟ چون بازی هایی که به طور عادی در بازار ایران فروخته میشن کرک شده هستن. البته در صورت توان مالی مسلما پیشنهاد میشه که همیشه نسخه اصل تهیه بشه. در نهایت در این زمینه تصمیم با خودتون هست.
در مورد فارکرای نسخه های قدیمی و جدیدش نسبتا مسیر متفاوتی رو طی می کنن. به نظر میاد سری Crysis به احتمال شبیه به نسخه های قدیمی فار کرای هست و بازی Dying Light شبیه به نسخه های جدید سری فار کرای. (من خودم از اونجایی که زیاد Crysis بازی نکردم نمی تونم قاطعانه پیشنهادش کنم اما خب تغریف ازش زیاد هست).
در مورد مساله زننده بودن هم باشه عزیز.
در مورد بازی های شبیه به ندای وظیفه امثال Medal of Honor و Battlefield رو پیشنهاد می کنم. گرچه نسخه های امروزی امثال ندای وظیفه و بتل فیلد این روزها به نظر میاد بیشتر بر روی بخش چند نفره متمرکز هستن با اینکه هنوز هم بخش تک نفره دارن.
Bookmarks