برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هر بازی که انجام بدی خیلی زود برات خسته کننده می شه چون تنهایی بازی می کنی بازی باید جمعی باشه تا خسته کننده نباشه
الان نزدیک خونمون یه گیم نت هست و من وقتی تحت فشار شدید قرار می گیرم به خاطر حجم درس ها و پروژه ها می رم اونجا با بچه ها بازی می کنم تخصصم هم بازی هایی که مربوط به کتک زدن می شه و فوتباله صاحب گیم نت برامون مسابقه می ذاره و به صورت گروهی بازی می کنیم و گروه بازنده باید برای گروه برنده یه چیزی بخره مثلا کیک و نوشابه و موقع بازی هرکس سعی می کنه هم گروهیش رو تشویق کنه و خلاصه خیلی لذت بخشه حتی اون وقتایی که می بازیم هم به خاطر دور هم بودنمون در اصل برنده ایم
می خوام اینو بگم که هیچ بازی به تنهایی جذابیت نداره مثلا اگه امشب در بازی والیبال ایران و ایتالیا هیچ کس استادیوم نره و تلویزیون هم بازی رو نشون نده به نظرت هیچ کدوم از بازیکن ها حال می کنن از بازی
ما الان وقتی می ریم پارک گل کوچیک هم که بازی می کنیم حداقل 10 تا تماشاچی داریم
الان فوتبال رو هم من دارم ولی نسخش مال چند سال پیشه و فرصت نشد 2016 رو تهیه کنم ولی هر از گاهی بچه های فامیلمون مثل پسر عمو و پسر خاله و ... رو جمع می کنیم و یه مسابقه می ذاریم و کلی لذت می بریم ولی من همین امروز داشتم فوتبال بازی می کردم و بیشتر تیم ها رو هم بردم ولی اصلا حال نکردم به نظر من هر بازی چه واقعی و چه کامپیوتری هم رقیب واقعی لازم داره و هم تماشاچی و هم پاداش مخصوصا خوردنی برای تیم برندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks