اگه منظورت Desperados : Wanted Dead or Alive هست بفرمایید :
فقط 180 مگ :
احتمالا موقع بازی یه مشکلاتی پیش میاد که همینجا بگی راهنماییت میکنم . . .کد:http://rapidshare.com/files/172971805/Desperados_pictures2008.rar
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام من (تا حالا)هستم کار با اینترنتو زیاد بلد نیستم ولی یه خواهش دارم تورو به ارواح رفتگانتون که خدا بیامرزتشون دانلود بازیdesperados1با حجم کم رو بذارید اونوقت یه دنیا دعاتون میکنم
متشکرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگه منظورت Desperados : Wanted Dead or Alive هست بفرمایید :
فقط 180 مگ :
احتمالا موقع بازی یه مشکلاتی پیش میاد که همینجا بگی راهنماییت میکنم . . .کد:http://rapidshare.com/files/172971805/Desperados_pictures2008.rar
آخرین ویرایش توسط Quick در تاریخ 15-09-09 انجام شده است
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
به به!
داغه دله ما رو تازه کردی!
اگر Cheat هاشو خواستی بگو گیر بیارم، چون مطمئنم نمیتونی رد کنی!
خیلی بازیه سختیه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
من CD ش رو دارم
ماله منو این رفقای نامرد بردن و دیگه نیاوردن، مثله همه ی فیلمام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بازار گیر میاد؟
اگر اسمش مهمه، فکر میکنم Wanted Dead or Alive باشه.Wanted or Alive
MicroSystem (15-09-09), Quick (15-09-09)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks