این یه بازی فلش اعتیاد آور هست که باید یه گربه (یا شاید هم ... ) رو با یه توپ جنگی بفرستید تا مسافتی رو طی کنه تا وقتی که طی مسیر داغون یشه !
حالا بازی رو از سایت بالا دانلود/بازی کنید و حداکثر امتیازی رو که به دست آوردید رو اینجا بذارید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://www.kitten-cannon.net/
واسه دست گرمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فعلا 10 دقیقه بازی کردم :دی
Next endeavor :
جالب بود .. احتمالا سازندش مشکل شخصی با گربه داشته :دی .. موجود به این نازنینی، چطور دلش اومد
™Ali (10-09-10), D J V A H I D (09-09-10)
نمیدونم باید چی بهتون بگم
مگه شماها بیکارید ؟
گربه بیچاررو پرتاب میکنید بعد هم میائید اینجا پز میدین ؟
خجالت بکشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (10-09-10), D J V A H I D (10-09-10), germ (10-09-10), Khornaf (10-09-10)
با رکورد های جهانی که خیلی فاصله داریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برخواهیم گشت ... !
Untitled..jpg
بیچاره گربهه
™Ali (10-09-10), D J V A H I D (10-09-10), germ (10-09-10)
|
دوستان عزیز خواهشا آرامش خود را کاملا حفظ کنید ! خونسرد باشید ! حالا :
این رکورد جهانی این آیتم هست که به نظر میرسه Fake باشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما رکورد واقعی به نظرم این باشه :
The high score was set by Mr. Pumpshell at 924,054 feet.
راستی به نظرم بخش High Score این بازی از کار افتاده و عمل نمی کنه و من این مقدار بالا رو از Wiki Answers به دست آوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (14-09-10), D J V A H I D (10-09-10)
بابا امکان نداره این ... گربه هه فقط 2 روز تو راه بوده !!! :دی ... قبول نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه سریع پست زدی ! در حال ویرایش پستم بودم ! رکورد اصلی رو ذکر کردم. من شک ندارم اون عکس یا Fake هست یا بازی مد شده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks