دوستان امکانش هست نحوه کرک کردن GTA V - CorePack رو توضیح بدن (کرک گروه 3DM)
من هرکاری میکنم ارور میده
با تشکر
دوستان امکانش هست نحوه کرک کردن GTA V - CorePack رو توضیح بدن (کرک گروه 3DM)
من هرکاری میکنم ارور میده
با تشکر
آخرین ویرایش توسط Mahyar.sfi در تاریخ 20-04-15 انجام شده است
Monitor: Asus VX239H GPU: MSI GTX 750Ti OC 2GB MB: Gigabyte H97-Gaming 3 CPU: i5-4460 @ 3.20 RAM: Crucial Ballistix 2*8GB 1866SSD: Samsung Evo 850 120GB HDD: WD 1TB Black Caviar + WD 1TB Green Caviar + Seagate 2TB Baracuda PSU: Green GP685B
|
مراحل ذکر شده در تاپیک دانلود GTA V را دنبال کنید و اروری که میده رو بگید بعدشم مطمئن شید که مراحل زیر رو انجام دادید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- جدیدترین آپدیت رو بگیر.
- جدید ترین کرک رو بگیر.
- Rockstar Social Game Club رو نصب کن .
- از آپدیت فایل های زیر رو کپی کن:
"فولدر update"
'فایل GTA5.exe فایل'
'فایل GTAVLauncher.exe'
-کرک جدید رو بریز
-برای اینکه توی یکی از مراحل بازی دچار مشکل نشی فایل زیر رو بگیر کپی کن
Missing/Stripped MP DLC Folders/Files:
کد:http://loook.ga/977
- تاپیک مربوط به رفع مشکلات Pre-pack نسخه Corepack
AMD>INTEL (22-04-15), M3RS4D 50062 (22-04-15), Mahyar.sfi (22-04-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز لینک مشکل داره امکانش هست دوباره قرار بدی فایل رو؟
Monitor: Asus VX239H GPU: MSI GTX 750Ti OC 2GB MB: Gigabyte H97-Gaming 3 CPU: i5-4460 @ 3.20 RAM: Crucial Ballistix 2*8GB 1866SSD: Samsung Evo 850 120GB HDD: WD 1TB Black Caviar + WD 1TB Green Caviar + Seagate 2TB Baracuda PSU: Green GP685B
اون فایل رو پاک کردند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک دوم این فایل رو استفاده کنی مشکلی که با مرحله Stranger and Freaks داری حل میشه. اگه نشد سیو آماده هم هست که اون مرحله رو رد کرده باشه ادامه بدی.
AMD>INTEL (24-04-15), M3RS4D 50062 (24-04-15), Mahyar.sfi (24-04-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداینجا هم نقل قول کردم اگر دوستانی مشکل مشابه داشتن زودتر به نتیجه برسنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل برطرف شد باید تو آدرس Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks کپی میکردم
ممنون دوست عزیز
آخرین ویرایش توسط Mahyar.sfi در تاریخ 24-04-15 انجام شده است
amigames (25-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks