مقدار حافظه رو از رم سیستم میگیره هر چقدر رم بیشتر باشه بهتره در ضمن فوتبال فرق میکنه وطوری هست که روی تنظیمات پایین اجرا بشه
درایور گرافیکتو آپدیت کن، Direct Xرو هم نصب کن،net framework رو هم نصب کن ببین مشکلت حل نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.................................................. ...............
همونطور که بقیه دوستان هم گفتند درایور کارت گرافیک و directx و Net. را نصب و آپدیت کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saber73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل حل نشد مثل اینکه با گرافیک آنبورد نمیسازه !
|
موقع اجرای بازی Half-Life-2 این پیغام رو میده از FreeGames.iR دانلود کردم کرک هم نداشت
05497378124621698017.jpg
*MoJtAbA* (13-05-14)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل hl2.exe رو به hl2 -steam.exe تغییر بدید باید مشکل حل بشه.
اگه نشد از این سایت فایل کرک رو دانلود کنید تا مشکل حل بشه.
ممنون حل شد. فقط این نسخه که دارم نمیدونم اپیزود 1 است یا 2 اول بازی یک مرد صحبت میکنه و بعد با ترن وارد میشی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه اسم مرحله To the white forest هست ، اپیزود 2 ـهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت آقا مجتبی و دوستان
آقا من mortal combat 6 نصب کردم.روی لپ تاپم البته!اما یک مشکل دارم.یک بار وارد بازی میشم بعد که میام بیرون دیگه نمیره!بعد جایی خوندم که باید برم به:C:\Users\ aryaiee\AppData\Roaming و پوشه mkee رو پاک کنم تا دوباره بره!حالا این کار رو کردم دوباره میره!اما اینکار فقط واسه یک باره!یعنی دوباره که بخوام برم باز باید برم اون پوشه رو پاک کنم!!ضمن اینکه اونو که پاک میکنم طبیعتا تمام save هام و تنظیمات میپره!چیکار کنم؟؟
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (19-06-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا نشد عین آدم یه بازی رو واسه PC پورت کنن...
اما راه حل.این رو توی همه سایت های خارجی نوشته بودند و برای همه کار کرده بود :
منوی Run رو باز کنید ، این رو پست کنید %appdata%\MKKE\dxdiag.txt
Dedicated Memory رو پیدا کنید به 1024 MB تغییرش بدید.
حالا فایل رو سیو کنید.
دوباره منوی Run باز و attrib +r %appdata%\MKKE\dxdiag.txt رو پست کنید بعد دوباره %appdata%\MKKE\options.ini
رو پست کنید. ( والا از اون سایتی که راه حل رو پیدا کردم ، اینجوری نوشته بود ، حالا شما هردو رو بزن بالاخره یکیش درسته :دی )
configured = false رو پیدا کنید به configured = true تغییرش بدید.
ایشالله درست میشه اگر نشد :
1: مطمئن بشید که اخرین ورژن .NET ، درایور کارت گرافیک ، DirectX و C++ نصب هست.
2: مدل لپ تاپ رو اعلام کنید.
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 19-06-14 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks