سلام
من cd فیفا 15 دارم کرک کرک ورزن 3 رو هم دارم اپدیت و کرک 4 رو هم ریختم ولی باز ارور اوریجین میده اگه خوب کرک شده باشه نباید این ارور بیاد
اگه کسی بتونه کمکم کنه یه دتیا ممنونشم هزار با سعی کردم نشده
سلام
من cd فیفا 15 دارم کرک کرک ورزن 3 رو هم دارم اپدیت و کرک 4 رو هم ریختم ولی باز ارور اوریجین میده اگه خوب کرک شده باشه نباید این ارور بیاد
اگه کسی بتونه کمکم کنه یه دتیا ممنونشم هزار با سعی کردم نشده
|
تا اونجا که من یادمه کرک این بازی به صورت شبیه ساز بود و توسط 3DM صورت گرفته بود. شما باید یک فایل به اسم Launcher.exe در اونجا داشته باشید. با اون بازی رو باید اجرا کنید. اگه آنتی ویروستون فایل dll. مربوط به کرک 3DM رو پاک نکرده باشه احتمالا نباید مشکلی داشته باشید. لطفا این موارد رو چک کنید.
فایلLauncher.exe دارم ولی وقتی اجراش می کنم نمیره تو بازی ارور اوریجین میده
بنده هم نسخه ی کامل و ریلودد بازی رو دارم و علی رغم پیگیری های مدام، همین مشکل شما رو دارم و همچنان حل نشده! اما خب دیگر چه فایده که فیفا 16 در حال آمدن است! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (19-09-15)
کرک 3dm برای بازی هایی با قفل denuvo به نظر میاد مثل یک شبیه ساز یا یک مقلد عمل می کنه. وابسته یه سیستم (یشتر وابسته به cpu و بعدگرافیک) و ویندوز (ویندور 7 64 بیتی پیشنهاد میشه) برخی یاهاش مشکل دارن. کرک cpy جدید منتشر شده و به نظر میاد مشکلات کرک دیگری رو ندازه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (24-09-15), nima_hl (24-09-15)
لینک کرک جدید رو قرار بدید تست کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز بنده سون 64 بیت هست.
M3RS4D 50062 (24-09-15)
|
لینک دانلود کرکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرچه قرار داده بودم لینکش رو از قبل. پست شماره هشت همین تاپیک. من خودم فقط 3dm رو تست کردم و مشکلی نداشتم. الان متاسفانه بازی رو پاک کردم واسه همین نمی تونم این یکی رو خودم تست کنم اما نظرات مثبت هست.
اگه کرک کار نکرد آپدیت بازی رو دانلود کنید بعد کرک رو نصب کنید.
لینک آپدیت
M3RS4D 50062 (24-09-15), nima_hl (24-09-15)
15 یا 16 مهم نیست فقط بتونم بازی کنم ارزو به دل موندم
سلام من فیفا ر کرک کردم موقع لود شدن دو ساعت طول میکشه بعدم نمیره تو بازی
مساله لانچر نیست. ممکن هست آنتی ویروس اگه داشته باشید فایل dll مربوطه رو پاک کزده باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه هنوز از کرک 3dm استفاده می کنید بهتر هست کرک CPY رو دانلود کنید. اگه کرک کار نکر اول آپدیت رو نصب کنید بعدش کرک. (لینک آپدیت)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (24-09-15), M3RS4D 50062 (24-09-15), nima_hl (24-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks