مانیتور من led هست و با پورت vga به سیستم وصل میشه
کاربر شهرسختافزار
مانیتور من led هست و با پورت vga به سیستم وصل میشه
|
|
مدل مانیتورت چیه؟ فول اچ دیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali195 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مانیتور lg 19en33s_b هست.پورت hd نداره.وقتی که بازی رو اجرا می کنم این ارور رو میگیرمCapture2.PNG وقتی که ignore میزنم بازی اجرا میشه gpu رو از توی بایوس 512 گذاشتم ولی تاثیری نداشت
خوب مانیتورت که فول اچ دی نیست شما میذاری روی فول اچ دی (1920x1080 ). باید روی بالاترین رزولوشنی باشه که پشتیبانی می کنه ولی اینکه روی medium و بالاتر می خوای باشه باید ببینی می شه یا نه
VRAM رو هم که ویندوز خودش تعیین می کنه ولی با راهکارهایی می شه تغییرش داد
لینک 3 تا ویدئو مربوط رو گذاشتم ببین با اینا کاری می تونی انجام بدی
لینک
کاربر شهرسختافزار
اون ویدیو که مربوط به نرم افزار dxcpl بود قبلا انجام داده بودم و جواب نگرفتم.فکر کنم دو تا نرم افزار dxcpl هست حالا نمیدونم تفاوتی باهم دارن و باید از dxcpl خاصی استفاده کنم یا نه ؟ویدیویی که مربوط به افزایش video ram بود،اموزشش رو انجام دادم و video ram رو افزایش دادم اما باز هم وقتی رو بازی کلیک می کردم همون ارور قبلی رو میداد.
یه نکته دیگه رو هم بگم رزولوشنی که ویندوز recommend میکنه که استفاده کنم 768*1024 هست اما وقتی که از این رزولوشن استفاده می کنم نمیتونه کل دسکتاپ رو پوشش بده و از رزولوشن 768*1366 استفاده می کنم که کل دسکتاپم پوشش داده بشه.فکر میکنی میتونه از درایور مانیتور باشه.سرچ کزدم ببینم درایورش هست یا نه نتیجه درست درمونی نگرفتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali195 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور مانیتور که فقط برای ویندوز 8 داره ولی اگه به Screen Resolution در ویندوز 10 بری و در قسمت display ببینی مانیتورت رو شناخته مشکل حله
عکس
چون شما ویندوز 10 داری به طور اتوماتیک Directx 12 رو توی خودش داره که شما می تونی توی Run عبارت dxdiag.exe رو وارد کنی و بعد اینتر کنی و در پنجره باز شده ورژن DirectX رو می تونی ببینی ک 12 هست (چون می خواستم بگم شاید مشکل از DirectX باشه که دیدم توی ویندوز 10 داره)
اون فایل dxcpl.exe توی پوشه System32 در درایوی که ویندوز نصب کردی هست و نیازی به دانلود نداری و کافیه dxcpl.exe رو هم توی Run وارد کنی که باز بشه
این ویدئو رو نگاه کن که روش انجام اینکار رو میگه (اگه قبلا دیدی که هیچی)
لینک
|
|
کاربر شهرسختافزار
انگار display من با شما فرق میکنه اینجا مانیتور رو نشون نمیدهdisplay.PNG وقتی که روی display adapter properties میزنم مانیتور generic pnp monitor نشون میده.این ویدیو رو که فرستادی اموزشش رو انجام دادم و نتیجه ای نداشت.امروز pes 2018 نسخه لایتش رو نصب کردم و باز هم موقع اجرا همون ارور pes 2017 رو میداد که مثل قبلی باید ignore کنی تا وارد بازی بشی ،انگار از شر این ارور نمیشه خلاص شد .توی تنظیمات نسخه جدید low و medium و high نبود.توی بازی که لگی ندارم حالا نمیدونم اونایی که مستقیم وارد بازی میشن کیفیت بیشتری رو تجربه میکنن یا تفاوت انچنانی با من ندارن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks