سلام به شما و سپاس از لطفتون
نرم افزاری که لینکش رو گذاشتین intel extreme tuning utility دانلودش کردم درایوری نداشت برا دانلود فقط اطلاعات مربوط به پردازنده و گرافیک رو داشت.ایا باید درایور کارت گرافیک رو از نصب خارج کنم و بعد این نرم افزار رو اجراش کنم.وقتی که راست کلیک می کنم روی دسکتاپ فقط گزینه intel r graphic seeting رو دارم اما عکسی که شما گذاشتی دو گزینه graphic properties و Graphic option رو داره و همچنین در عکس دوم هم گرافیک کنترل من با اون که شما گذاشتی فرق میکنه که عکساش رو میزارم .ایا این تفاوتها بخاطر اپدیت نبودن گرافیک مجتمع هست یا بخاطر تفاوتهای پردازنده و گرافیک و سیستم عامل.در ضمن من از ویندوز 10 ورژن 64 بیتی استفاده می کنم. و وقتی هم که display و رزولوشن رو نگاه کردم بیشترین مقدارش 768*1366 بود.Untitled.pngفایل پیوست 21736
توی device manager رفتم و ورژن گرافیک رو نگاه کردم که 22.20.16.4836 بود و اخرین اپدیتش هم 10/17/2017 یعنی حدود دو سه ماه پیش بود.
توی گوگل سرچ کردم lates version driver intel hd graphics 530 که منو به این سایت راهنمایی کرد https://downloadcenter.intel.com/pro...D-Graphics-530
اخرین اپدیتش 12/28/2017 هست یه دو ماهی از درایور خودم جدیدتره و شمارش هم 15.60.2.4901 هست اگه جدیدتره چرا شمارش کمتر از درایور خودم هست.نظرتون چیه ایا همین رو دانلود و نصبش کنم؟
Bookmarks