Moein_vafa (10-08-17)
کاربر شهرسختافزار
سلام من Assassin's Creed Revelations رو مدتها است که نصب کردم ولی اجرا نمیشه راهی برای اجراش وجود نداره؟!
من Assassin’s Creed Unity رو میتونم تو سیستمم که رمش 4 گیگ هست و کارت گرافیک انویدیا 550ti و سی پیو g645 سوکت 1155 هست با حداقل جزییات اجرا کنم؟!
Moein_vafa (10-08-17)
|
|
مهدی بهادرفر (01-12-14)
کاربر شهرسختافزار
امید جان موقع اجرا یک پنجره باز میشه و مینویسه اپدیت بعدش یک پنجره بزرگتر که مال متصل شدن به یوبی سافت هست بعد خود به خود پنجره بسته میشه؟!
مجتبی جان استاد این زمینه هستند . ولی چیزی که پیشنهاد میکنم . دریافت کرک جدیدتر و محدود کردن اتصال این بازی به نت بوسیله فایروال ویندوز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (01-12-14)
کاربر شهرسختافزار
اقا مجتبی لطفا راهنمایی کنید؟!
خیر.این بازی کلا خیلی سنگینه و با سیستم قویتر از سیستم شما هم مشکل داره
|
|
کاربر شهرسختافزار
23:32 تاپیک رو ایجاد کردید ، یکبار ساعت 23:44 تاپیک بالا اومده ولی دوباره شما 23:50 تاپیک رو بالا آوردید !! باور کنید من به همه تاپیک ها سر میزنم و پست ها رو میخونم پس بهتره که کمی صبر کنید.
مشکل از کرک شما هست. یکی از کرک هایی که توی سایت های ایرانی موجود هست رو دانلود و در محل نصب بازی کپی کنید. مشکل حل خواهد شد.
در ضمن AC Unity به هیچ وجه روی سیستم شما اجرا نخواهد شد حتی روی حداقل تنظیمات.
پی نوشت : تاپیکی که درباره Unity ایجاد شده بود ، حذف شد و سوال و جواب اون توی همین تاپیک نوشته شد. عنوان تاپیک هم ویرایش شد.
Moein_vafa (10-08-17), nima_hl (01-12-14), SOHR@B (01-12-14), مهدی بهادرفر (01-12-14)
کاربر شهرسختافزار
اقا مجتبی لطفا یک لینک کرک سالم رو برام بذار خواهشا!!!
کاربر شهرسختافزار
کرک معرفی شده در لینک زیر توسط خود بنده امتحان شده ، هیچ مشکلی توش نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک کرک
Reza_It93 (01-12-14), مهدی بهادرفر (01-12-14)
کاربر شهرسختافزار
اقا مجتبی این کرک هم امتحان کردم ولی بازهم صفحه اپدیت بازی باز میشه و بعد یک صفحه یوبی سافت میاد بعد یک دفعه صفحه بسته میشه؟!به نظر شما ایراد کار از کجا هست؟!ایا باید نرم افزار خاصی برای اجرا بازی نصب کنم؟!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks