Curtis (12-11-09)
دوست عزیز این بازی رو از کجا خریدید و با چه قیمتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل کرک نداشتید ؟
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (12-11-09)
من از تهران از مغازه ی محلمون که همیشه ازش بازی میخرم گرفتم البته من سه روز متوالی یعنی هر روز به مغازه ی این بابا سر میزدم تا اینکه دیروز رفتمو گفت اومده منم گرفتم و امروز تمومش کردم .
در ضمن اینی که من خریدم 4 تا dvd هست و مال بویز تیمه که تو مرحله ی سوم یه ارور داد بعد رفتم در مغازه این بابا بهم گفت که تو سایتش پچ برای این مشکل گذاشته و به شما پیشنهاد میکنم که اگه قسط خرید این بازی رو داشتید از یه کمپانی دیگه غیر از بویز تیم خریداری کنید چون این کمپانی که تازه اومده سابقش خرابه و تا الان چند تا از بازی هایی که بیرون داده مشکل داشته.
قیمت:6000 تومن
مشکل هم بالا گفتم در واقع اصلا مشکل کرک نبود چون اصلا کرک نداشت .
آخرین ویرایش توسط Curtis در تاریخ 12-11-09 انجام شده است
Mehdi_Full (13-11-09)
|
اگه شما از پچ استفاده کردید لینکشو بدید من هم دان کنممن از تهران از مغازه ی محلمون که همیشه ازش بازی میخرم گرفتم البته من سه روز متوالی یعنی هر روز به مغازه ی این بابا سر میزدم تا اینکه دیروز رفتمو گفت اومده منم گرفتم و امروز تمومش کردم .
در ضمن اینی که من خریدم 4 تا dvd هست و مال بویز تیمه که تو مرحله ی سوم یه ارور داد بعد رفتم در مغازه این بابا بهم گفت که تو سایتش پچ برای این مشکل گذاشته و به شما پیشنهاد میکنم که اگه قسط خرید این بازی رو داشتید از یه کمپانی دیگه غیر از بویز تیم خریداری کنید چون این کمپانی که تازه اومده سابقش خرابه و تا الان چند تا از بازی هایی که بیرون داده مشکل داشته.
قیمت:6000 تومن
مشکل هم بالا گفتم در واقع اصلا مشکل کرک نبود چون اصلا کرک نداشت .
باتشکر
اینم لینک www.boysteampc.com
amirpcp30 (14-11-09)
من از مجتمه كوثر اصفهان گرفتم 5000 تومن مشكل كرك ايناهم نداره.الان خونه نيستم ببينم ماله چه شركتيه.به بازي خورا تبريك ميگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز ايا شما هم در همون مرحله اي كه بعد زندان هست ارور داد؟
همون مرحله اي تو امريكا هست و تو اون كاخه بايد تانك بتركوني؟
در ضمن بچه هاي ديگه اگه مي دونن كمك كنن
متن ارور به شكل زير است :
data read errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrror
اه نشد يه بازي كنيم.
با جزييات بالا هم روان اجرا مي شه .
در ضمن بازي يه شاهكار تمام عياره لطفا كمك كنيد خيلي تو كفم
طرز استفاده پچ هم توضيح بدين بي زحمت
آدرس كجا رو بايد بديم؟
شما اول بگو از کدوم کمپانی خریداری کردی اگه از boys team خریده باشی این پچ عمل میکنه چون مال این کمپانی مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
این پک من هیچی روش ننوشته یه پک بزرگ بدن هیچ لوگویی که نشون دهنده ی شرکت خاصی باشه.
موقع اینستال نگاه کنید.
چیزی به این شکل نوشته c.p.m.a.e.t.s.y.o.b اگه چنین چیزی باشه ماله بویز تیمه .
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks