ممنون شهریار جان تایپک خوبیه در ضمن بازی ها هم قشنگن به زودی با کمک شما معرفی و آموزششون رو میزاریم...
कभी हार
سلام دوستان عزیز با وجود کلوب بازی بسیاری از دوستان از من خواستند این بازی ها را معرفی کنیم و آموزش بازی آن ها و در کل کار کردن با این بازی ها را هم بگیم . بنابراین در این تاپیک به معرفی این بازی ها و آموزش مختصری در باره ی آن ها به کمک دوستان عزیز به خصوص Quick عزیز خواهیم پرداخت .
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
ممنون شهریار جان تایپک خوبیه در ضمن بازی ها هم قشنگن به زودی با کمک شما معرفی و آموزششون رو میزاریم...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
कभी हार
بازی جذاب و معروف Snake! :
این بازی شبیه بازی مار در نوکیا می باشد و با این تفاوت که از شما به دیوار ها بخورید می بازید . در این بازی شما باید بوسیله ی جهت ها بر روی صفحه کلید به سمت دانه ها ( خود بازی آن ها را سیب نامیدخ ) برید و آن ها را بخورید این بازی در سه قسمت Slug و Worm و Python استفاده میشه که به ترتیب سخت تر میشه یعنی سرعت مار بیشتر میشه . در ضمن این بازی زمان داره و در صورت وجود امتیاز مشابه اون کسی که زمان کمتری داره برنده میشه !
این هم لینک بازی :
لینک بازی Snake
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
من تخصصم توی این بازیه !
آخرین بار سوم شده بودم ( با امتیاز 1799) که ایشالله میریم واسه قهرمانی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من هم همين فکر را مي کردم ولي من تو يه هفته رکورد 1604 را زدم رفيقم (warload) دو روزه رکورد 2047 را زد اين که ما نا اميد شديم!من تخصصم توی این بازیه !
آخرین بار سوم شده بودم ( با امتیاز 1799) که ایشالله میریم واسه قهرمانی !
افرین به این عضو!
Administrator
ناامید نشو ... مشکل همینجاست که نباید ناامید بشی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hooshi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keep on
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا يه سوال اينجا براي آموزش بازي يا ابراز احساسات من و شما؟ناامید نشو ... مشکل همینجاست که نباید ناامید بشی !
Keep on
افرین به این عضو!
M A H R A D (01-06-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks