سلام دوستان موقع نصب بازی این اخطار برام نمایان میشه مشکل از چیه؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان موقع نصب بازی این اخطار برام نمایان میشه مشکل از چیه؟؟
|
یکی از فایل هایی که در همون پوشه فایل setup هست، خراب شده، فایلی که مشکل داره رو پیدا کنید و با سرچ کردن توی تورنت پیداش کنید و دانلودش کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
ali hosein (15-03-16), AMD>INTEL (14-03-16), amigames (15-03-16)
مرسی چجوری پیدا کنم فایل خراب شده را
فک کنم بازی نسخه repack باشه درسته ؟ دوباره باید دانلود کنی بازی رو
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
Aaron Swartz (09-04-16), ali hosein (16-03-16)
دوست عزیز روی dvd هست بازی
عزیز همونطور که دوستان گفتن یکی از فایل های بازی به احتمال مشکل داره. اگه توی صفحه نصب اسم فایل هیچ جوری مشخص نمیشه می تونی فایل هارو از DVD کپی کن روی هاردت شاید فایل خراب موقع انتقال براش پیعام خطا داده بشه اینطوری معلوم میشه چه فایلیه چون نیت اصلی دونستن اسم فایل خراب هست. بعدش اون فایل رو از تورنت دانلود کن (چون وابسته به فایل تورنتت می تونی فایل های مشخصی رو برای دانلود انتخاب کنی و نیازی به دانلود کل بازی نداشته باشی).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه موقع کپی روی هاردت پیام خطایی نیومد این دفعه از روی هاردت شروع به نصب کن شاید درست شه.
Aaron Swartz (09-04-16), ali hosein (16-03-16)
|
مرسی دوست عزیز به راحتی کپی میشه تو هارد ولی بازم نمیشه ببینید فایل را بالای صفحه یافتم بعد اون این اخطار میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینم محتویات پوشه
دوست من کاش نسخه شرکتی نمی خریدید چون بعضی موقع ها این نسخه ها به دلیلی که شرکتها میخوان تبلیغاتشون رو اول بازی بذارند و برای کارای دیگه اصلاحاتی روی نسخه انجام میدن که این مشکلات پیش میاد حالا من یه راه به ذهنم میرسه این رو بهتون میگم ببینید به دردتون میخوره یا نه شما الان مشکل اجرا نشدن یه فایل ویدئو یی رو دارید اول تو دیسک آخر بازی ببینید نرم افزاری هست که باید او رو نصب کنید که نصب نکرده باشید اگه نیست شما یکی از این دو پلیر رو روی ویندوزتون نصب کنید ببینید بهتون جواب میده یا نه یکی vlc و دیگری km.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون شما فعلا باید این فایل رو اجرا کنید تا اون ارور از بین بره.
Aaron Swartz (09-04-16), ali hosein (17-03-16), amigames (18-03-16)
واسه این پرسیدم چون اگه بازی repack بود باز راحت تر بود پیدا کردن فایل خراب چون بازی های repack سه یا 4 تا فایل بیشتر ندارن
امیدوارم مشکلت حل بشه
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
Aaron Swartz (09-04-16)
مرسی دوست عزیز هیچ نرم افزاری نیست تو دیسک اخر
km را من دارم حالا هنگام نصب باید اجراش کنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks