یک رم هشت گیگ لازم داری شرکتش که گفته سیپیو i5 اینتل و گرافیک هم یک ddr5
- - - Updated - - -
اصلاح کنم دوگیگ
سلام من این بازی رو با نسخه بلک باکس دانلود کردم و بعد نصب کردم موقع اجرای بازی یک صفحه سیاه میاد بعد از چند ثانیه سیستم هنگ میکنه و با ctrl و alt و delete صفحه سیاه رو میبندم ایراد کار از کجا هست؟!ضمنا سیستم من ویندوز سون 64 بیت با 4 گیگ رم و گرافیک انویدیا 550ti و سی پیو intel pentium g645 هست!!
من با سیستم خودم بازی far cry 3 رو براحتی بازی میکردم به نظر شما مشکل از کجاست؟!
|
یک رم هشت گیگ لازم داری شرکتش که گفته سیپیو i5 اینتل و گرافیک هم یک ddr5
- - - Updated - - -
اصلاح کنم دوگیگ
تو حداقل سیستم نوشته رم 4 گیگ و کارت گرافیک یک گیگ ddr5 که مال منم یک گیگ ddr5 هست!!!
سرعت سیپیوت کمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیپیوتم که خوبه دیدم
- - - Updated - - -
ولی میشه از فایل نصبی هم باشه ها شاید اشکال داشت و میتونم یکیشم رم دستگاهتو بگم که کمه
سرعت سی پیو من 2.9 هست!! اقا امید و اقا مجتبی خواهشا راهنمایی کنید؟!
|
درایور گرافیک باید آپدیت باشه و آپدیت 1.5 رو هم که چند روز پیش اومد بهتره دانلود و نصب کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
سلام
این بازی مقداری از این مشکلات داره منم اولهای که نصب کردم همین مشکل رو داشتم و گاهی لودینگ خیلی طول میکشید الان هم از هر چندبار یکبار همون صفحه سیاه میاد ولی با تعویض کرک درست میشه
در ضمن همانطور که دوستان گفتند این بازی خیلی رم زیادی از سیستم رو مصرف داره من 12 گیگ رم دارم اما موقع بازی بیشتر از نصفش صرف بازی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
AMD>INTEL (11-12-14), مهدی بهادرفر (11-12-14)
درایور گرافیک من 344.75 هست که اخرین ورژن انویدیا هست ضمنا من اپدیت 1.4 رو ریختم ولی کمکی نکرد اقا امید شما مشکل منو میدونید از چی هست؟!
مهدی بهادرفر (11-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks