کنار اسلحه میری معمولاً باید دکمه F رو بزنی. معمولاً خود بازی بهت اینطوری میگه:
Press F To Pick Up AK-12
آیا اون دکمه رو میزنی یا نه؟
آقایون داداشای گیمر تو این بازی Call of Duty Black Ops 3 چرا نمیشه اسلحه ها رو عوض کرد یا از زمین برداشت اسلحه ها ثابتن راه حلی نداره کلکی کرکی ترفندی فنی فوتی ترینری نداره.لامصب حال کال آف تو AK-47 کلاشه
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 19-07-16 انجام شده است
|
کنار اسلحه میری معمولاً باید دکمه F رو بزنی. معمولاً خود بازی بهت اینطوری میگه:
Press F To Pick Up AK-12
آیا اون دکمه رو میزنی یا نه؟
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
لامصب این Black Ops 3 نداره این گزینرو من 15 سال گیمرم تاحالا همچین چیزی ندیدم .محدود کرده اسلحرو .به خدا که مسلمون نیستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (20-07-16)
خب. خودت کنار اسلحه میری (بدون اینکه اون پیام بیاد که از قرار معلوم نمیاد) F رو بزن ببین برش می داره یا نه.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
برنمیداره کلیدهای دیگرو هم امتحانن کردم تو آپشنشم رفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (20-07-16)
به نظرم فایل gamefix رو از سایت megagames با توجه به ورژن بازیت بریز ببین چی میشه. (پیشنهاد می کنم از فایل هات بکاپ هم بگیری به مشکل بر نخوری)
به نظرم آپدیت های بازی رو هم بگیر. امیدوارم ویندوزت 10 باشه. چون این بازی روی ویندوز 10 کم دردسر تره.
|
چی شد بالاخره؟ درست شد علی آقا؟
نه داداش ردیف نشد .دارم توسایتای خارجی سرچ میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (20-07-16)
رفتم یه سرچی زدم. باید قابلیتی به نام core تو بازی داشته باشی که بتونی اسلحه های دشمن رو برداری. ( فکر کنم برای چالش بازی ساختنش.)
بابا ایول دمت گرم یه تست میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (20-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks