دوستان خواهشا راهنمایی کنید!!!
سلام خسته نباشید دوستان من تو بازی ویچر 3 خیلی مراحل جلو رفتم ولی الان موندم چطوری برم مرحله بعد راستش قسمت راهنمایی به فارسی نوشته (به دنبال نشانه ها برای خانم در شهر وارن باشین) هر چی تو شهر وارن دنبالش گشتم نشانه زرد رنگی نبود کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون
|
دوستان خواهشا راهنمایی کنید!!!
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید یک کوئست انتخاب کنید متناسب با لول تون بعدش مرحله ش میاد.
این مسیر:
کلید مثلا m رو بزنید تا نقشه باز بشه بعدش برید سمت Quest بک کوئست انتخاب کنید .توجه: بعضی کوئست ها نیاز به انجام کوئست دوم هست اون هارو باید انجام بدید.
موفق باشید.
ممنون ولی متوجه کوست نمیشم چی هست؟! ضمنا همیچین پیامی میاد investigate all remaining leads in velen and find barons wife
ضمنا تو کوست رفتم همین درخواست بالا رو کرده که نوشتم
راستی تو کوست های دیگه رفتم چند تا علامت زرد تو لول دیدم اونها رو هم باید برم؟! ضمنا کلمه که بالا نوشتم رو لول 6 هست
آخرین ویرایش توسط Reza_It93 در تاریخ 29-11-15 انجام شده است
investigate all remaining leads in velen and find barons wife : به کوئست دوم Secendary مراجعه کنید مرحله مربوط به این رو انتخاب کنید.
لول تون رو با کشتن Monster ها و گرگ ها بالا ببرید واسه اتمام بازی باید به لول 30 برسید.
مثل این مرحله:
مشکل نبودن علامت انجام ماموریت (دایره نارنجی) در بازی The Witcher 3
موفق باشید.
|
دوست من من الان رفتم تو بازی ولی همه کوست ها و همه سکند کوست ها علامت زرد رو دارند یعنی باید همه رو انجام بدم؟!
الان تو قسمت سکند کوست تو کوست poosseission تو اتاقی تو قلعه کوه باید هایم رو بکشم موقعی که جون هایم به نصف میرسه هایم ناپدید میشه راه حل این مشکل چیه؟!
ضمنا نوشته calm udalryc هم میاد!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks