درایور شما نسخه چنده؟
دایرکت ایکس رو اپدیت کردی؟
|
دوستان سلام
ببخشید من Windows Vista Ultimate Sp1 X64 رو سیستم نصب هست
ولی موقعه اجرا بازی ها مثل COD5 با مشکل افت فریم مواجعه میشم ولی در حالی که در سیستم عامل Vista SP1 32bit به راحتی بازی رو اجرا می کنم
کارت گرافیک : NVIDIA 7800 GTX
درایور کارت گرافیک : 181.22
با تشکر
اپ ديت درايور تو بازي cod5 خيلي مهم هست . يكي ديگر از فاكتورها سازگار نبودن كارت شما با directx 10 ميباشد . كارتهاي سري 8 و 9 و سري GTX استفاده خوبي از درايور فيزيك ميكنند .
MARINE (12-02-09)
بله اقا بهادر حق با شماست من اخرین داریور رو سیستم نصب هست ولی روی سیستم 32 بیتی به راحتی بازی اجرا میشه
CPU شما چیه؟
درایور رو یک ورژن Down Grade کنید یا 2 ورژن ببینید درست میشه یا نه ؟
جان CPU : Intel Core2Duo E6750
بله درایورهای قدیمی رو هم امتحان کردم دو ورژن قبل رو هم همین طور بازم هم همون اش و کاسه
ولی الان رو سیستم درایور 181.22 نصب هست
Ram:4G Patriot Buss 800
Main:IX38Quat Gt
VGA:7800 GTX
ولی نمی دونم چرا این طوری هست رو ویندوز ویستا 32 بیتی به راحتی بازی اجرا میشه بدونه هیچ مشکلی فریمی
|
سلام دوستان
بازی FIFA 09 موقع اجرا گرافیکش در حد FIFA 98 شده و بیشتر شبیه بازی موبایل شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی علت رو میدونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این امکان وجود داره که مشکل از DirectX 10 باشه
سلام مشکل در نصب gta iv دارم هی پیغام بیخود میده میتونید کمکم کنید.
سلام مهدی جان ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi6962 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اسکرین شات بزارید بچه ها بیشتر میتونن کمکتون کنن .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
سلام منم خوشحالم که وارد انجمن شدم.ممنون که جواب دادی.راستش یکم بیشتر که به بازی ور رفتم فهمیدم که سریال میخواد میتونید کمکم کنید .من از1/1/88 در گیر این بازیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .ممنون میشم اگه کمکم کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks