سلام والا من با یه بدبختی بازی The Evil Within را نصب کردم اما هنگام اجرا بازی بعد چند ثانیه که میره توی بازی این پیام ها را میده در حالی که من گرافیکم را با جدید ترین نسخه آپدیت کردم ممنون میشم کسی راهنماییم بکنه
کاربر شهرسختافزار
سلام والا من با یه بدبختی بازی The Evil Within را نصب کردم اما هنگام اجرا بازی بعد چند ثانیه که میره توی بازی این پیام ها را میده در حالی که من گرافیکم را با جدید ترین نسخه آپدیت کردم ممنون میشم کسی راهنماییم بکنه
|
|
همیشه باید قبل از اپدیت درایور جدید درایور قدیمی remove بشه .یکبار با driver sweeper کاملا پاک کنید . دوباره نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط حسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسم (27-12-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسختون با driver sweeper درایور قدیمی را پاک کردم ولی این ایرور پیام را میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط حسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ارور علت های زیادی میتونه داشته باشه که یکی بررسی شون میکنیم فقط قبلش مشخصات کامل سیستم رو ذکر کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (28-12-14), JiMmY.j (27-12-14), YosefFaraji (28-12-14), حسم (27-12-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خیلی ممنون از پاسخ گوییتون خدمت شما
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید کارت گرافیکتونو عوض کنید برای این بازی نمیکشه.تو سیستم موردنیازش نوشته DX11لازم داره و کارت شما DX10هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط حسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (27-12-14), hamed 111 (28-12-14), Mehrdad.A 88 (28-12-14), حسم (28-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بازی هایی که DX11 را می خوان ارور DX11 را میدن این بازی واردش میشه اما بعد از چند ثانیه اون پیام را میده فکر نکنم برای DX11 باشه بازی اسنایپر الایت 3 هم می گفت DX11 می خواد ولی اجرا شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ربطی نداره.بازی های مختلف فرق دارن باهم.بعضی از بازیها هم DX10و هم 11ساپورت میکنن و اگه کارتتون DX11ساپورت نکنه با تنظیمات و کیفیت کمتر روی کارتتون اجرا میشه ولی بعضی بازیها فقط DX11ساپورت میکنن و بدون اون اجرا نمیشن.Minimumگرافیک پیشنهادی برای این بازی GTX 460هست.اگه با پایینتر اجرا میشد حتما تو سیستم مورد نیازش مینوشتند.اینجا رو ببینید:The Evil Within system requirements - System Requirementsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط حسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JiMmY.j (28-12-14)
کاربر شهرسختافزار
منظورتون را از اسلاید متوجه نشدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی دونم شابد حرف شما درست باشه ولی اگه نیاز به دایرکس 11 داشت ارورش هم می داد مثل COD ولی این تو بازی میره باز هم از راهنماییتون سپاسگذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (28-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks