مهدی بهادرفر (17-11-14)
این رو بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود Windows 7 Ultimate SP1 x64 - ویندوز 7 آلتیمیت، سرویس پک 1 - 64
مهدی بهادرفر (17-11-14)
فرق این مدل با مدلی که من تو سایت ir-dl گرفتم چی هست؟!
|
نمیدونم گرامی . اون سایت شما رو نمیشناسم .معتبرترین لینک از سایت های ایرانی رو بهتون دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (17-11-14)
اخه این ویندوزی که شما معرفی کردین ماله سال 2012 هست در صورتی که ویندوزی که من گرفتم مال می 2013 هست به نظر بهتر نیست؟!ضمنا سایت ir-dl.com سایت معتبری هست و من کل نرم افزار و گیم رو از این سایت دانلود میکنم!!
من ویندوز سون 64 بیت رو از طریق فلش نصب کردم و فقط 20 دقیقه نصب ویندوز طول کشید!!! سرعت خوب بود؟! بعد بازی مترو رو نصب کردم باز اجرا نمیشه و این ارور رو میده
http://www.uplooder.net/img/image/48...-27_020846.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایلی که خواسته شده رو دانلود کن و توی فولدر بازی کپی کن یا اگه نشد توی\Windows\SysWOW64\regsvr32.exe کپی کن. معمولا در همین حد کفایت می کنه.
لینک دانلودش
AMD>INTEL (18-11-14), nima_hl (18-11-14), مهدی بهادرفر (18-11-14)
دوست من این لینکی که گذاشتین خراب هست و یه صفحه بی محتوا باز میکنه؟!
microsoft visual c++ redistributableبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو دانلود و نصب کن
AMD>INTEL (18-11-14)
|
AMD>INTEL (18-11-14)
سلام میتونید بفرمایید محل ذخیره سیو بازی assian creed4 کجا هست؟!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks